Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens status

– Jag var uppe till två inatt och klippte ihop den där rackarns youtube-videon på mig och F. Fy tusan så trött jag är idag, haha. Var så himla skönt när det väl var ”över” och jag fick krypa ner bredvid mina killar.

– Funderar på att investera i ett roligare ”filmprogram” än iMovie som jag använder för tillfället. Vill ha lite roligare effekter, intron osv. Ska kika runt men tror att jag vet vilket jag ska köpa. Har ni tips så får ni gärna tipsa! =)

– Idag har vi återigen babysim efter en veckas uppehåll på grund av påsklov för Umeås barn och ungdomar. Vi ser fram emot det massor och det gör nog Jason också.

– Jag ska boka en frisörtid snarast. Mitt hår har växt som ogräs sen sist och det är dags att trolla bort utväxten.

– Igår umgicks jag med en av mina närmsta vänner i princip hela eftermiddagen och kvällen. Vi käkade lunch ute, promenerade och kom sedan hem till oss där vi umgicks, pratade ut och till sist lagade sen middag. Jättemysigt och välbehövligt.

– En ny växt har fått flytta in till oss och vi ska inhandla en kruka åt den snarast. Ska visa er resultatet senare.

– Vi har fått ett datum för leverans av vår säng och den ska mest troligt stå hemma hos oss redan imorgon. Håller tummarna för att det stämmer. Ska bli så roligt att få hem den!

– Ikväll ska vi göra fruktfat och dra fram lite choklad. MUMS!

12968650_10209114493880814_1828708489_n

Såhär kan det se ut när jag sitter och bloggar. Zelda ligger i vanlig ordning och vilar på en kudde. 

12966308_10209114494000817_344525932_n

Och Dexter ligger och myser i sin älskade filtkorg. =)

Kommentarer

  1. Alice

    Jag har en fråga! Är det inte jobbigt att skriva på datorn med så långa naglar eller är det enkelt på en Mac-dator? Jag har en skoldator med ganska hårda upphöjda tangenter så jag får kramp i fingrarna jättefort när jag skriver på den när jag har långa naglar. Brukar också ha fixade naglar annars men tycker det är så jobbigt nu när jag går i skolan och skriver ALLT på datorn…
    Kram och tack för världens bästa blogg <3 <3!!! PS jättekul med en boyfriend tag, gör gärna en lite längre nästa gång och skulle va askul med en girlfriend tag!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej inte alls!! 🙂 Tycker att det funkar jättebra! 🙂 Åh förstår 🙁 såå jobbigt när man vill ha långa! Men snart är det ju sommar så du kan unna dig det ett par månader när du är ledig iallafall <3 KRAM finaste du och alltså TACK TACK TACK för så fina ord! Blir sååå glad <3 <3 kramar

  2. Hanna Rydberg

    Så segt o vänta på sängen, men kan verkligen rekommendera deras sängar. vi sover superbra o hoppas ni med kommer göra det 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tror det är NLY trend 🙂 Denna finns i flera olika färger och finns på topplistan på nelly.com om du kikar där 🙂 KRAM

  3. Linn

    Ni är så fina. Jag ska få mitt hår fixat idag, äntligen! Vart har du köpt din tröja som du har på bilden? <3

    Kramar <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish