Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Nytt från Mini Rodini

Här är tröjan vi köpte till Jason från Mini Rodini. Visst är den fin!? Jag tycker att mycket av deras grejer är lite för färgglada för min smak men denna var supersöt. Gillar ni Mini Rodini?

12910342_10208967061195089_1083736985_n

Fin ellerhur!? =)

Kommentarer

  1. Ida

    Den här är verkligen jättesöt! Vart har du köpt den? 🙂 Hoppas du får en underbar påsk! Älskar verkligen din blogg. Har funnit stor inspiration hos dig och ditt barnrum till min kommande son i juli. STOR kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är från deras hemsida! Minirodini.com tror jag den heter!! 🙂 SÅ söt är den ! 🙂 DETSAMMA vackra du och så glad jag blir att du finnit lite inspo! 🙂 Underbart med en bebis, du har något magiskt som väntar <3 stora kramar

  2. Mikaela L

    Så cool ! 🙂 tycker mini rodinis mössa med panda på är fin annars har jag inte hittat mycket hos de som faller mig i smaken.

  3. Nathalie

    Hej!
    Ville bara svänga in här och lämna en liten kommentar till dig!
    Jag vill önska dig en mysig & skön påskhelg…. <3
    Sen vill jag också berätta att jag röstat/röstar på dig nästan varje dag till finest galan, varför?
    Jo..
    Du är en härlig & ärlig tjej med fötterna på jorden. Din blogg är alltid välskriven, uppiggande och inspirerande. Du har kroppen "to die for" & så vackert ansikte! Du tar dig tid att svara på kommentarer, vilken jag tycker är så fint och ödmjukt gjort av dig gentemot dina läsare.

    Innan jag babblar på för mycket vill jag säga att du är så bra på det du gör! Tummen upp för Fjodor också som verkar vara en riktigt bra man/pappa 🙂 Hälsa honom det.

    Kram!! / Nathalie 22år från Jönköping

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN GUD SÅ FINA ORD!!! <3 tack tack tack tack!! Du anar inte hur glad jag blir!! TACK!! Du gjorde hela min kväll verkligen! 🙂 Fjodor hälsar tack också <3 STOR kram till underbara dig och hoppas att du får en fantastisk påsk och helg!! <3 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish