Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Nya bestick

Kommer ni ihåg att jag skrev för ganska längesedan att jag och F hade kikat på bestick från Iittala? Vi fann ÄNNU finare bestick från Klong och bestämde oss då för att slå till. Vi ser besticken som en livslång investering som kommer att användas med glädje vid varje måltid i princip hela livet. Är så glad att vi köpte dom till slut efter många och och men. Just dessa heter Salvia och är matta. Finns även glansiga om jag inte minns helt fel.

12571286_10208967061115087_1630761833_n12910787_10208967060995084_1573151723_n

Är så nöjd med vårt köp! Tycker annars att Klong har mycket fint. Har ju deras stora ängvas i Jasons rum och är sugen på mycket annat därifrån med. 

Kommentarer

  1. Tobias Paulsson

    Hej Älskade, underbaraste idol.
    Dina hundar är inte lite söta dom.
    Jag samlar på balansbollar och gymnastikmattor, älskar cd, playmobil, lego, hundar. Men är väldigt onyttig av mig. Brukar äta 3 glassar på måndagen, 3 på tisdagen, ibland 3 fredagen och choklad på lördagen. Ängelholm är en underbar stad kan du tror. Såg du mitt band i Talang 2011 med 99% Inte Helt 100? 2011 dog min hund när vi hade varit på semester och samma år var jag nära att mista tummen i en sågmaskin men som tur var så var det bara ett stygn men herre min skapare vad jag var illamående i bilen.
    Imorgon blir det fira påsk med familjen och ge min brors hund och mammas katt påskägg. Hoppas, hoppas man får se dig och din man en dag och visa Ängelholm.
    KRAM och Ha en underbar påsk älskade idol.
    KRAM

  2. Mikaela L

    Åh så vackra bestick 🙂 snyggt att de är matta <3 gör ju middagarna ännu bättre att få äta med snygga bestick.

  3. Emelie

    Hur tänker du kring amningen? Varför vill du amma så länge när du vill ha barn tätt? (Svårare då) Ta absolut inte frågorna negativt, jag är bara nyfiken hur ni har tänkt, kram bästa du!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag vill amma så länge som möjligt för Jasons skull för att min bröstmjölk är det bästa han kan få och jag har möjlighet att ge det till honom 🙂 Då vill jag göra det! Detta är ju såklart min åsikt och min tanke, menar absolut inte att bröstmjölk är bättre än något annat. Alla kan/vill ju inte amma och då finns det ju andra alternativ som är lika bra. Men det funkar så pass bra för oss och jag vet att tutten ger honom SÅ mycket. Inte bara mat utan trygghet, tröst och massor av annat. Det syns att det betyder mycket för honom. Är inte så stressad över att få fler barn men skulle vara roligt att ha dom tätt. Jason kommer dock i första hand och jag tar vara på honom och njuter av tiden med honom. Så det är absolut inte bråttom med barn nummer två.. Men hade varit underbart! Men ja.. Jag lär amma ett bra tag till. Ska helamma så länge det går och sedan introducera mat när amningen inte längre räcker till för att han ska hålla sig mätt. Långt svar det blev, haha. STOR kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish