Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En matstund och bränd pizza

Igår åkte vi till nya gallerian här i Umeå ganska spontant och oplanerat. Köpte lite mat och bara myste. Var så himla lite folk och det var rätt skönt att slippa trängas. Har ju varit folk-tätt där senaste gångerna vi varit där! Hur som så blev det både pasta och pizza på Vezzo. Jag hade rätt höga förväntningar då jag har ätit där förr (dock i stan) och tyckt att det smakat bra och gott. Pastan var även igår otroligt god med svamp, kryddor och vitt vin medan pizzan var HEMSK. Degen var helt geggig, det var bränt i botten och det smakade i princip bara.. BRÄNT. Fick lämna hela på tallriken bara då det inte gick att äta alls.

Annars fick Jason med sig en ny leksak också. Ska visa den sedan! En liten fågel som piper när man skakar på den, Så färgglad och härlig =)

12895482_10208967060755078_2134486191_n

Pastan som var hiiimla god! =)

12722129_10208967060915082_651581540_n

Såhär såg pizzan ut. Den var degig rakt igenom och hela botten var superbränd. Nej, fy.. 

Kommentarer

  1. Catarina

    Riktigt tråkigt faktiskt, men håller med dig. Då jag faktiskt gillar Vezzo inne i stan så var jag optimistiskt till att äta där nu också. Åt pizza där i veckan med en kompis och sallad idag med min kille.
    Pizzan var riktigt tråkig och smakade inte så mycket men salladen var jättegod. Dock, så var personalen oerhört otrevlig idag när jag köpte salladen. Sur och slängde upp den där lilla brickan, som var full med fett, att jag blev kladdig och när jag hämtade salladen så kom det inget ”trevlig måltid” eller något liknande. Så jag tog mod till mig och sa att jag tänkte på en sak, att jag betalar faktiskt dyrt för den där maten, att det inte kostar något med ett leende. Att han bara slängde upp brickan alldeles kladdig och var verkligen allt annat än trevlig. Han skyllde på att det var stressigt och att de ”försöker”.
    Jag som jobbat inom samma bransch många gånger, vet att det kan vara stressigt emellanåt, men man tjänar enormt mycket på att vara trevlig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gud så tråkigt!!! Ja, jag upplevde också personalen på pizza-avdelningen som väldigt o-brydd och nonchalant. Har också jobbat mycket inom service och det viktigaste är ju att kunden är nöjd och att man har ett leende på läpparna. Vissa borde få sparken direkt 🙁 man ska inte jobba inom service om man beter sig så! KRAM

      1. Catarina

        Ja men precis! Nääe, så frågan är om man kommer vilja äta där igen. Ibland förstår man inte hur vissa lyckats få det jobbet. Hur har anställningsintervjun sett ut egentligen? Vart såg de lämpligheten i den personen. Visst, man kan spela mycket, men cheferna borde väl se hur lämplig personen är när denne väl kommer ut i verkligheten.
        Nääe, men det var iallafall tråkigt och sen när man läser att även fler känner likadant, så känns det riktigt ledsamt att de nog förmodligen inte bryr sig, så länge de säljer.

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Håller verkligen med! Och dom lär ju sälja då det är enda matstället som finns där nästan.. Men ja, hoppas verkligen att dom gör något åt detta och att fler klagar.. för det är inte okej, kram

  2. Mikaela L

    Vilken mysig dag <3 så god pastan såg ut !
    Fy va tråkigt med pizzan 🙁 hoppas du fick en ny eller kompensation.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa,det var så mysigt 🙂 <3 nej, vi fick inte det 🙁 vi orkade inte klaga heller då personalen var rätt obrydd och inte ens lyssnade ordentligt när vi beställde.. Så kändes inte värt att orka gå dit och tjafsa, kram <3

  3. Olivia

    Hej Gabriella!
    Jag måste bara berätta en dröm som jag drömde inatt, haha…
    Jag stod vid en busstation och plötsligt kommer en buss som stannar vid stationen. Vem kliver ur? Såklart du! Jag hör längre bort hur några tjejer börjar skrika och vill ta bilder med dig. Jag ser ju förstås att det är du och går fram till dig. När det väl är min tur att ta bild börjar jag prata med dig på engelska, hahahah… Samtidigt som vi pratade åkte en annan buss förbi som körde ner i en sjö längre bort! ville bara dela med mig av detta då jag tyckte den var lite komisk haha

  4. ccase

    Jag har ätit där en gång med några vänninor. Vi harde samma uppfattning. Pizzan var degig för oss också medan past var himmelskt god.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish