Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

MARMOR

Inlägget är i samarbete med Ellos.

Marmortrenden sitter ju verkligen fortfarande i och även jag har fallit pladask för den. Denna tokfina bricka är perfekt att servera godsaker på och ger den där extra lyxiga känslan tycker jag.

12899827_10208959741132092_2009482687_n

HÄR finner ni brickan som syns på bilden. Vi startade denna morgon med en grön smoothie och recept på den finner du HÄR.

Här nedan har jag även gjort ett litet kollage med mina absoluta favoriter från hemsidan just nu. Vad tycker du om marmortrenden? Hiss eller diss?

Untitled-1

Soffbord – HÄR//Tvålpump – HÄR//Lampa – HÄR//Marmorbräda – HÄR//Toalettborste – HÄR//Kryddskål – HÄR//Burk – HÄR//Ljuslykta – HÄR

Kommentarer

  1. Lisa

    Jag tycker det är jättesnyggt med marmor 🙂
    Jag har inget i marmor hemma haha men tycker de tär så fint så någon inredningspryl i marmor blir det säkert.. 😉
    Det bordet var ju vansinnigt snyggt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish