Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem hemligheter..

..Om någon halkar och och jag ser det så börjar jag alltid skratta bara för att det ser så roligt ut, haha. Sedan kommer det dåliga samvetet. Man kan ju inte skratta när någon gör sig illa!? Samma sak när jag kollar på typ ”roliga videos” där folk slår sig eller faller eller ex.försöker göra något coolt trick på skidor och snubblar över det hela istället. Är jag ensam i att vara såhär hemsk? Haha.. Måste också erkänna att jag faktiskt skrattar när jag halkar och slår mig själv också. Sedan skyndar jag mig att ställa mig upp för att ingen ska se att jag faktiskt halkade. 😉

..Jag har jättemånga parfymer men använder dom nästan aldrig nu för tiden. När jag väl använder parfym så använder jag MYCKET. Det lär dock dröja länge innan jag sprayar på mig något igen. Vill att Jason ska känna doften av MAMMA och inget annat när vi gosar, umgås eller sover ihop.

12358033_10208145783903670_709604774_n

Min samling såg ut såhär i december! Nu är det ytterligare två stycken som har tillkommit. Vilken är din favoritparfym?

..Jag tyckte att det är fult med killar som har snagg och vägrade därför när F ville raka av sig håret. Efter ett par månader gav jag med mig och sa att vi kan testa och se hur det ser ut. Till min förvåning så passade snagg honom bättre än ”vanligt” hår och han är än idag fortfarande snaggad till min förtjusning, haha. Tänk att man kan ändra sig om något sådant.

..För några år sedan så var jag helt förälskad i shabby chic när det talades om inredning. Idag är det inte alls min stil eller min grej. Kan vara fint på någon detalj men inte mer än så. Sedan kan jag tycka att vissa har gjort det SÅ SÅ fint med just shabby chic inredning. Vill dock inte ha det hemma själv längre.

..Jag och F vet inte när vi blev ett par ”på riktigt” egentligen. Det var någon gång i slutet av januari och vi har därför sagt den 20:e. Det känns mest rimligt. Tänk att vi inte har koll på det!? Vi hade till och med det där ”riktiga snacket” där vi sa att vi nu skulle vara pojkvän och flickvän. Mysko att ingen av oss minns exakt datum, haha.

11650642-10207035739993266-714019582-n

Min älskade man en kväll innan vi skulle ut och äta i Göteborg. Detta var i somras. och jag hade fortfarande mini i magen.. <3

Kommentarer

  1. Lisa

    Jag älskar Escadas parfymer 🙂
    Men brukar inte spraya på mig så ofta, mest när jag ska göra något speciellt, och tar på mig lite grann, typ på handlederna..

  2. Anna

    Wow flyttade ni ihop efter bara nån månad som par!! Imponerande! Minns från youtube klippet att ni flyttade ihop samma månad som Fjodor fyllde 18. Och januari för 5 år sedan blir ju samma år som han fyllde 18. Önska jag träffade min man i så unga år!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, vi flyttade ihop när jag var 15/16 och han 18 <3 Det är fantastiskt att ha fått träffas vid så låga åldrar 🙂 KRAM fina du <3

  3. en som tycker om din blogg

    Är inte parfym färskvara eller hur länge kan man ha kvar gamla parfymer.
    Har mina i kylen men det kanske inte är bra. Hur snabbt tappar dom doften

  4. Sandra

    Min favoritparfym är Calvin Kleins Sheer Beauty ! Förra/första favoriten var deras Eternity Moment som jag hade i många år men Sheer är ännu bättre trycker jag nu ! Har en annan underbar från Lancome men vet inte namnet, fick en sån där förpackning m 5 olika små i julas 😮 Kul att testa lite nytt o att kunna variera ! Förstår att du inte vill använda nåt just nu <3 Jag har bara min katt hos mig o sol tur är bryr han sig inte om några dofter (inte ens nytt nagellack eller aceton tex !). Så kul med sånna här listor <3

  5. Susanna

    Hej fina du! Måste bara säga hur roligt det är att läsa din blogg. Så fina, roliga och genomtänkta inlägg, verkligen intressant att läsa om ert liv och kul att ni delar med er! Är så glad att du börjat med youtube också blir så personligt och kul att se er ”live” 🙂
    Sötaste bebben har ni med!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla du för så fina ord!! Du anar inte hur glad jag blir och hur mycket det betyder för mig <3 TACK TACK TACK <3 ska göra en ny youtube-video inom kort så håll utkik 🙂 KRAM finis <3 <3 och glad påsk!!

  6. Amalia

    Haha nä du är inte ensam om det känner så igen mig i det där att man skrattar när folk halkar o speciellt på videos beror ju helt på hur illa det ser ut när nån ramlar iofs, men det ser ju såå kul ut men man känner sig riktigt hemsk efteråt

    Önskar dig en trevlig kväll o en härlig påsk! ☺

  7. R

    Nu är det förvisso olika om man använder olika parfymer men jag har alltid haft samma parfym och tänker då att jag kan använda parfym eftersom det ÄR så mamma luktar, haha.

  8. Josefine

    Haha snaggat som är SÅ snyggt! 😉
    Jag var också helt inne på shabbychic förrut, men nu tål jag det inte.. Himla konstigt det där..
    Mina favoritparfymer är D&G the one, och Victor & Rolf flowerbomb 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish