Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tips på vad du kan blogga om

Många av er har önskat att jag ska hålla mer ”bloggskola”. Berätta hur man får upp följarantalet på instagram, vad man ska blogga om och inte. Här nedan tänkte jag dela med mig av saker som man kan blogga om då jag vet att man många gånger saknar inspiration när man sätter sig där framför datorskärmen.

LISTOR – Detta upplever jag är väldigt uppskattat. Skriv ”10 saker du inte visste om mig” eller ”5 saker som irriterar mig”. Vad som helst funkar! Dessa listor kan man ju variera i all oändlighet då man kan ta upp vilka ämnen och saker som helst i princip. HÄR, HÄR och HÄR finner ni tre olika listor som jag har skrivit. Det finns även färdiga listor man kan söka fram på andra bloggar och fylla i.

TIPS – Man kan ju skriva alla möjliga tips! Tipsa om dina favoritprodukter, hur du stylar ditt hår, hur man enklast får ett jobb. Tipsa om just det du vill och känner att du har koll på! Alla är vi bra på olika saker och att dela med sig till andra är toppen.

FRÅGESTUND – Man kan alltid finna ny inspiration till inlägg i frågestunderna. Fråga dina läsare vad dom vill veta och får du in någon spännande fråga så kan du till och med fördjupa dig i den och skapa ett helt eget inlägg kring den. Bara fantasin kan stoppa dig!

VIDEOBLOGG – Youtube är ju himla inne nu och det känns som the place to be just nu. Så filma lite av din dag och dela med dina läsare. Jag tänkte göra ännu en sådan i veckan – så håll utkik! =)

11292706-10206637272591830-1211483905-n

Här filmade vi vår första video för gravid vecka för vecka. Känns som en evighet sedan nu!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Marissa Almqvist

    Hej Gabriella! Läste ett inlägg om dina tankar kring vaccinationer i december för din lilla son Jason och är nu nyfiken hur ni gjorde. Vaccinerade ni honom eller avstod ni? Vad var dina argument att göra eller inte göra det? Vet inte om du gjort något inlägg om det, men vore intressant att läsa om det.

  2. Profilbild
    Amanda :)

    Åhhh hur kan du vara sååå himla vacker, du har verkligen drömutseendet!! Du har även en sån härlig och underbar personlighet och grym på att blogga! Jag brukar inte kommentera så ofta, men jag är bara tvungen att säga hur begåvad och duktig du är på de du gör. Du är en så otroligt bra mamma för sötaste lilla Jason, och fjodor måste verkligen vara lyckligt lottad som har dig! Jag älskar när du lägger upp videoklipp och hoppas på ännu fler! Jag har faktiskt följt dig i flera år på instagram när du inte alls hade så många följare, och du har blivit så duktig och wow så långt du har kommit! <3 Jag ville bara skriva det här för att jag vill att du ska veta hur driven och underbar person du är. Jag kan skrolla igenom din blogg om och om igen och jag läser verkligen ALLT du skriver <3 Det är verkligen så mysigt att göra det efter lång dag i skolan. Men som sagt, fortsätt med det du gör för du är GRYM, Jag älskar även att du lägger upp många recept, eftersom jag själv är vegetarian och älskar nya maträtter, Många kramar till dig Gabriella!! 😉 <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men herregud vilka fina ord!!!! Blir ju rörd till tårar här hemma i soffan!! TACK TACK TACK!!! Underbara du! <3 <3 sparade din kommentar så att jag kan kika på den någon dag när jag behöver pepp eller är lite nere. STOR STOR STOR kram från mig och hela familjen och återigen tack för helt fantastiskt fina ord 🙂 <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      I imovie redigerar vi 🙂 Hur menar du då? Om vi filmar hela dagen så filmar vi ju överallt där vi är 🙂 KRAM

  3. Profilbild
    Saga

    Jag tycker att din blogg är väldigt härlig att läsa, en av mina favoriter. Dom inläggen jag gillar mest är ’status just nu’ och andra vardagsinlägg. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish