Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Syskonlika?

När vi flyttade till Göteborg så lämnade vi våra student-plakater hemma hos mina föräldrar i deras förråd. Nu fick vi tillbaka dom och kolla bara!? Det första min mamma sa när hon lämnade tillbaka dom var att jag och F är rätt lika ändå. Och det är något som vi får höra rätt ofta från olika håll. På dessa plakater syns det lite extra tydligt faktiskt, haha. Vad tycker ni!?

12895307_10208917948527303_22156903_n

Bakom Fs plakat står en tavla på ett hus som jag har målat som liten, haha. Funderar på att hänga upp den i Jasons rum faktiskt. 

Kommentarer

  1. Sandra

    Haha j lite lika är ni nog allt. Men som i att ni passar varandras utseende. Jag och min pojkvän får ofta höra stt vi är lika på ett parigt(?) sätt. En gång kom dock en gammal fling fram till oss och frågade om min pojkvän var min bror, det var rätt jobbigt faktiskt!:)

  2. Jele

    Så söta! Det sägs att när man är tillsammans länge så börjar man likna sin partner. Har fått höra flera gånger att jag och min fästman liknar varandra

  3. Carolina

    Lite lika är ni allt. Det är samma här hemma. Jag och min man är också lika. Har många vänner runt mig som har hört samma sak med deras respektive! Jätteintresserant är det! Kanske är det så att det är din andra hälft? ! Det vill jag intala mig själv

    Tack för en fin blogg! Ta hand om er ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men så roligt! 🙂 Jaa, det kan det nog vara 😉 Låter ju lite romantiskt, hihi 🙂 KRAM och detsamma, tack för fina ord <3

  4. Leyla

    Nemen åh vad gulliga! Jag tycker det är så roligt att se tillbaka på gamla bilder när man var liten. Speciellt nu när jag är gravid och vi väntar vårt första barn! Då kanske man kan få ett hum om hur vår son kommer att se ut haha 🙂 Kramis!

  5. Elin

    Men GUUU va söt du var! Tänk dig när lilla Jason sitter där i badkaret med en liten kaluffs!? <3
    Jag längtar efter att se hur min lilla Alfons hår kommer att se ut:*) jag tycker bebiskaluffser är SÅ gulligt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish