Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min partner..

Mina svar: 

Min partner är… bäst i hela världen!

Min partner borde.. aldrig tveka på sig själv någonsin.

Min partner vill… vara ute så mycket som möjligt just nu! Njuta av solen och ha vårjackan på.

Min partner vill inte.. stressa över saker. Det är det värsta han vet.

Min partner gillar… att busa med Jason, äta för många rostmackor och dagar i soffan med massor av mys.

Min partner gillar inte… onödiga bråk.

Min partner stressar över.. just nu inget! Några saker som stressar honom i vanliga fall är smuts och stök, att flytta, att ha bråttom någonstans.

Min partner blir ledsen av.. att se mig ledsen. Eller av att höra Jason vara ledsen.

Min partner blir glad av… halvdåliga skämt! Han är nog den enda som gillar min skitdåliga humor och skrattar åt alla mina skämt, haha.

Det jag gillar mest med min partner är.. hans stora varma hjärta och tryggheten han ger mig.

Det jag tycker att min partner kan jobba på är… alltså helt allvarligt så tycker jag att min F är helt perfekt. En sådan människa som jag själv önskar att jag vore. Genomsnäll med ett stort hjärta och hur omtänksam som helst. Men om jag måste välja något så skulle jag säga att han är rätt glömsk och skulle behöva jobba på att komma ihåg saker 😉

Jag är stolt över min partner för att.. han är helt fantastisk! Han har visat mig vad äkta kärlek är och han inspirerar mig till att vara mitt bästa jag dagarna igenom. Jag är lyckligt lottad över att få kalla mig för hans fru.

Fs svar: 

Min partner är… snygg när hon är arg.

Min partner borde.. skratta mer och stressa mindre. Hon stressar verkligen över allt.

Min partner vill… rymma ut till en öde ö och leva på frukt resten av livet.

Min partner vill inte.. ha massor av sten i skorna. Av någon anledning drar hon in två tre stenar i skon var tionde minut.

Min partner gillar… när hon har två kommande veckor planerade och kontroll över allt.

Min partner gillar inte… när det är stökigt hemma. Hon blir stressad över allt som går att stressa över så fort någonting inte är helt på plats.

Min partner stressar över.. ”Allt som livet ger och allting som du kring dig ser.” (djungelboken)

Min partner blir ledsen av.. att tänka på alla ensamma djur i världen. Hon är så omtänksam.

Min partner blir glad av… att pussas, dåliga skämt och att träna.

Det jag gillar mest med min partner är.. hur rolig och underbar hon är. Oavsett hur ledsen jag är så får hon mig alltid att le och skratta.

Det jag tycker att min partner kan jobba på är… verkligen ingenting. Hon är helt perfekta. Hon skulle dock kunna njuta mer av nuet.

Jag är stolt över min partner för att.. hon alltid lyckas med saker hon tar sig an. Jag har aldrig sett henne vika sig för en målbild som hon satt upp. Jag är själv tvärtom och har svårt att avsluta mål som jag sätter upp. Det är iallafall någonting jag ser upp till enormt.

11671-image-10

En gammal bild på oss =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ellen

    Alltså ni är så himla fina tillsammans på alla sätt! <3 och snälla försök jobba med stresskänslorna fina ni! Jag vet precis hur det är men Också hur det kan gå om det går för långt. Försök att se bortom stök och disk ibland, se det som en utmaning i vardagen även om det är supersvårt! Ett råd av kärlek och absolut inga pekpinnar. <3 Hoppas ni får härlig dag! <3

  2. Profilbild
    Maya

    Superhärlig blogg! Tänkte på dig idag på jobbet när vi hade fått varuleverans. Tack vare dig hade jag stenkoll på alla hundra olika sorters frön haha. Tänkte bara fråga varför ni är så noga med att aldrig visa Jasons ansikte tydligt på bilder och videos ?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt 😀 det är ett medvetet val! Vi har valt att inte exponera hans ansikte så mycket då vi vill skydda hans integritet i den mån det går utan att helt utesluta honom. Har ju trots allt en hel del läsare och följare och vill inte blotta honom för mycket, kram <3

  3. Profilbild
    Cecilia

    Haha alltså åhhhh F:s svar var ju bara så himla roliga 🙂 På något vis förstår jag hur er humor är genom att läsa dem 😉 Lagom drygt. Jätterolig lista!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish