Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vårkänslor

Nu har dom riktiga vårkänslorna infunnit sig i hela kroppen. Igår sa F att jag luktade sol när han pussade mig på kinden och då vet man ju verkligen att sommaren snart är här. Vi spenderade kvällen hos mina föräldrar och åkte sedan hem för att mysa i soffan och se på TV en stund innan läggdags. Hoppas att ni har haft en mysig helg såhär långt och att ni får en fantastisk söndag. Kram <3

12294984_10208897966067754_281231938_o

SÅÅÅÅ underbart att kunna ha skinnjacka igen! Jag hade dock värmande inlägg i BHn för att inte få mjölkstockning + en sååå varm kofta som jag fått av min mamma. 

12380209_10208897967107780_385349165_n

Alltså älskade lilla älskling vad jag älskar dig!! Även Jason fick möta solen och han var lite skeptisk först men verkade njuta lika mycket som vi efter ett tag. 

12873637_10208897966147756_1042994234_o

Här är området som vi bor i! Öbacka strand heter det och huset vi bor i ligger precis till vänster om älven. Huset ligger typ 20 meter från vattnet. Hur fint!? Vi bor verkligen i ett av Umeås finare områden. Så tacksam för det. Tänk i sommar när man kan gå ner till gräset och doppa fötterna i älven, ha picknick och bara mysa. Längtar!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, det vet jag faktiskt inte. Tror inte att man brukar göra det faktiskt 🙂 KRAM fina du och tack detsamma <3

  1. Profilbild
    Jessica

    Vad mysigt om han gillar solen Vi har börjat fundera om vår lilla fröken är en vampyr, hon sprätter och ramlar nästan ur famnen om lite sol lyser på henne Är ju lite förståeligt då vi bor så långt norrut och hon föddes mitt i mörkaste vintern

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men sötnosen då!! 🙂 Ja, här i norr så är det ju rätt mörkt så det blir stora konstraster, kram 😉

  2. Profilbild
    Elin

    Men åh va vackert!! Får riktiga vårkänslor bara av att kolla på bilderna,älskar solen som tittar fram såhär års. Så mysig!

  3. Profilbild
    Kajsa

    Ikväll när det snöade och jag gick till Statoil med min vän så sa jag att det luktade vinter igen, så tråkigt! Men förhoppningsvis hjälper den nya snön till med att smälta den som redan finns! 🙂

  4. Profilbild
    Amanda

    Verkligen fantastiskt läge 🙂 tittade på lägenheter där för några månader sedan, hade gärna bott där när/om jag
    flyttar till umeå och börjar plugga.
    Så söt jason är i den där overallen 🙂

  5. Profilbild
    Sandra

    Men så härligt ! Vilka underbara bilder <3 Så vackert att ha vattnet alldeles bredvid <3 Hur har ni det med mygg i Umeå ? När jag bodde i Gävle så körde dom besprutning med helikopter över stora områden för att hålla bukt på dom 😮

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla! 🙂 Det är en del mygg men inte så mycket faktiskt här i centrum. Mer utanför stan 🙂 Kram

  6. Profilbild
    Elin

    Skönt med sol. Vår lilla skrattar högt när hon får solen i ögonen. Kniper ihop dem och skrattar. Verkar bli en soldyrkare som sin mamma. Vi hade henne sittandes så i liggdelen ibland ett tag också. Men någon månad senare bytte vi till sittdelen. När hon var fem månader ungefär. Blir nog snart dags för er med. 🙂 Ha en bra söndag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish