Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Min matdag

Det förra inlägget som jag skrev om vad jag äter under en dag (ni kan läsa det HÄR) blev väldigt uppskattat så här kommer ett till likadant om vad jag åt under gårdagen. Utöver detta åt jag massor av jordgubbar, lite fika, ett par mackor och en smoothie.

12421828_10208897966587767_586671178_n

En tidig lunch i form av pasta och quornbitar i currysås. SÅÅÅ gott. Denna sås äter vi sjukt ofta då den är galet god och enkel. Har skrivit receptet förr men skrivet det snabbt igen! Stek quornbitar i olivolja och släng i tomater och färsk spenat nät quornen fått lite yta. Häll över iMat från Oatly och krydda med curry, salt och svartpeppar. Klart! Går att äta med allt från pasta till ris eller bulgur. 

12077435_10208897966867774_1891932726_n

F gjorde en såååå god linssoppa mot eftermiddagen Med massor av lantbuljong från Renée Voltaire och svartpeppar. Vet inte exakt vad han hade i men den var galet god. 

12721866_10208897966987777_310903074_n

När vi kom hem från mina föräldrar så var vi hungriga och jag slängde snabbt ihop en sallads-tallrik. Bönorna blandade jag med lite havrefraich från Oatly, curry, salt, peppar, paprikakrydda. 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lina

    Hejhej! Tredje gången jag kommenterar nu haha, så kul att alltid få svar! Åh, måste bara säga att jag älskar din blogg, besöker dig flera gånger per dag haha! Är så himla imponerad av vad du har åstadkommit i ditt liv, själv fyller man 20 och pluggar fortfarande så har inte riktigt kommit lika långt som du 😉 jaja, till det viktiga!! Kollade runt på Facebook nu innan det är dags att sova och kom över denna video och tänkte direkt att det är nog något för dig och Fjodor att testa!
    Det är en sushikaka! Lax dock.. Men går väl att byta ut 🙂 https://www.facebook.com/twistedfoodsocial/videos/1047421648630364/
    Här är iaf en läääänk!

    Ha en fin kväll! :)<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men åååh 😉 Så kul att prata med dig här i kommentarsfältet!! 🙂 Så glad jag blir! 🙂 TACK <3 Och vilket bra tips!! 🙂 Får spana in det. Detsamma och stor kram fina du <3

  2. Profilbild
    Sanna

    Hej! Har följt dig sedan jag blev gravid och tycker du är en bra förebild, jag är gravid i v 29 nu och börjar bli jätte orolig inför förlossningen, jag skulle absolut vilja göra kejsarsnitt för jag är livrädd att föda vaginalt:( så sjukt och omodernt att man inte kan få välja själv! Vill höra dina erfarenheter av dig, fick du några förlossningsskador efter som du inte blev av med? Blev du klippt eller sprack du? Förlåt men jag är jätte rädd!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 Jag har inga skador alls från förlossning eller graviditet som det ser ut idag 🙂 Jag läkte väldigt snabbt. Om du kikar i detta inlägget: http://gabriellajoss.me/2016/02/14/kroppen-tre-och-en-halv-manad-efter-forlossningen/ så har jag i slutet av det länkat lite olika inlägg och skrivit om kroppens återhämtning 🙂 Mitt tips är att gå profylaxkurs och läsa på massor. Träna på att andas och när du väl ska föda så LYSSNA på kroppen och försök att slappna av. Din kropp kan föda barn! Oavsett om du själv känner att du inte kan. Lita på din kropp! 🙂 Jag sprack lite men du kan som sagt läsa mer utförligt i dom länkade inläggen 🙂 KRAM och lycka till med allt!

  3. Profilbild
    jonna

    Hej Gabbi! Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg och kan faktiskt erkänna att det var du som öppnade mina ögon för mer vegansk och vegetarisk kost, varit vegetarian i ett år och vegan hela detta året 🙂 Undrar bara hur det kommer sig att ni inte väljer att äta helt veganskt? Med tanke på att er främsta anledning är etiska skäl! Ville också bara tipsa om ”101 reasons to be vegan” på youtube om ni inte har sett den!! Tack för att du sprider informationen och inspirerar folk till en mer vegetarisk kost <3 Stor kram till dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 Tack för så fina ord, det värmer massor! Kul att du blivit vego! 🙂 Jag vet faktiskt inte, vi försöker äta enbart veganskt hemma med undantag för ost, smör och choklad men när man är ute är det snäppet svårare tycker jag. Sedan har vi inte så pass mycket kunskap om vegansk kost ännu. Förhoppningsvis kanske vi blir det i framtiden 🙂 Det är min dröm! STOR kram tillbaka <3

  4. Profilbild
    Malin • @frekvent

    Testa att ha sweetchilisås i currysåsen, tycker att det gör såå mycket för smaken med lite sötma! Allt ser supergott ut som vanligt, vi åt anammas vegobitar i currysås till lunch, haha! Kram!

  5. Profilbild
    Jonna

    Hej Gabriella! Du har en jättebra blogg som inspirerar mig! Hoppas allt är bra med Jason!
    Jag vegan och har även ett stort intresse för mat. Därför har jag startat en blogg där syftet är att dela enkla och goda veganrecept som inspirerar andra till att välja en vegansk kost. Jag vill visa att det inte alls är komplicerat eller tråkigt att äta veganskt.

    Du får gärna gå in och kolla på http://www.devote.se/veganrecept och även tipsa andra. Min plan är att uppdatera minst en gång om dagen.

    Ha det så bra!
    Kram Jonna

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 Tack snälla du för fina ord! <3 Men vilken bra idé!! 🙂 STOR kram och detsamma <3

  6. Profilbild
    Hanna

    Har du något bra tips på färdiga vegetariska bitar som inte är quorn? Jag får så ont i magen av quorn men ibland vill man ju äta vegetariskt som ska gå fort. Vilka är goda? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Finns ju från anamma (kika i frysdisken) och även ica har egna ”vego-bitar”. Vet också att oumph har bra alternativ 🙂 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish