Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En fika på stan

Det var ett par veckor sedan vi tog en fika på stan nu och igår var det dags igen. Jason packades ner i vagnen och vi promenerade i solen ihop. Väl framme vaknade Jason nästan direkt och vi satt i en soffa på Espresso House och bara myste, kramades och pratade. Köpte hem ett par plagg till Jason också, ska visa er dom allt eftersom. En tröja var röd med ett päron på och sedan stod det ”my dad is pear-fect” eller något sådant. Hur gulligt!? Kunde inte låta bli den. För en gångs skull så fann jag färgglada plagg helt i min smak till Jason. Brukar oftast tycka att plaggen blir lite plottriga när dom är för färgglada men nu så! Jätteglad att han får en färgklick i sin garderob. Jag passar verkligen på att klä honom i sådant som jag tycker är fint! Tänk om några år när han själv ska och får bestämma. Det lär bli en hel del som jag själv kanske iiiiinte hade valt om man säger så 😉

12721602_10208897967347786_741150950_n

Supergott fika! Fick dock en sockerchock och fick nästan ont i huvudet. SÅ mycket socker, haha. 

12324930_10208897966707770_1277019170_n

Mina älskade killar. Så skönt med stora fönster så att man kan kika ut på alla människor som går förbi. 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Hej! Har läst din blogg ett bra tag nu, nästan två år men har aldrig varit den som kommenterar men nu har jag en sak att säga till dig, eller ja flera saker!
    Tycker det är SÅÅÅ kul att ni skaffat en youtubekanal, familygoals till max! Blir positivt överraskad att Fjodor filmar lite när man fixar i ordning maten/fruktfat – fortsätt med det! Inspo!!! =)
    Ni verkar vara det ultimata, harmoniska paret och det märks så tydligt hur mycket ni älskar lilla Jason! Helt underbara!!!!
    & Gabriella, du är så otroligt fin!
    Kram!! =)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! <3 alltså din fina kommentar gjorde hela min dag!! TACK underbara du!!! <3 verkligen tusen kramar till dig och hoppas att din kväll blir underbar 🙂 <3

  2. Profilbild
    Emma

    Hej! Undrar vart du köpt den där tröjan du skrev om? ”My dad is pear-fect”. Hade också velat köpa en sån! Kram

  3. Profilbild
    Charlotte

    Åh vad mysigt! Vad man längtar efter att ha familj när man följer er! Ni verkar vara så harmoniska och gulliga. Vi gifte oss ganska nyligen så våra familjer går och väntar på bebis. haha ^^Kul att få följa er under tiden! Kram

  4. Profilbild
    Lisa

    Du kanske har fått frågan förr men jag tror inte jag läst ett inlägg om det.
    Det jag undrar är ifall du och Fjodor blir igenkända nu? Umeå är ju mindre än Göteborg så det kanske händer mer i hemtrakterna? Men å andra sidan fick du ju fart på bloggen bär du bodde i Gbg. Har du fått reaktioner från gamla bekanta i Umeå, på att du nu är erkänd bloggare?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Här i Umeå så vet man i princip vilka alla är om man har växt upp här och bott här hela livet. Så här visste väl dom flesta redan vem jag var 🙂 har väl fått några meddelande i efterhand på att folk ”såg mig på stan” men det var fler som såg mig i GBG än här (då jag som sagt känner dom flesta i mitt åldesspann här i Umeå redan). 🙂 Alla tycker att det är jätteroligt med bloggen, kram!

  5. Profilbild
    alice

    hej! jag har en fråga till dig, vad jobbar du och fjodor med? hur många poäng har du läst på universitet? hoppas ni får en bra kommande vecka!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish