Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Hur får man sin blogg att växa? Har du några tips? 

Bjud på dig själv. Var inte så stel och pryd av dig! Är texten tre meningar och tråkig så kommer bloggen tyvärr inte att tilltala många trots att bilderna kanske är ljuvliga. Självklart kan man få en stor läsarkrets ändå men den blir ÄNNU större om man faktiskt vågar lyfta aktuella ämnen, skriva om känslor och tankar och bjuda in sina läsare i sin vardag och sitt liv på ett äkta vis. Sedan har vi ju alla olika liv och att vara ärlig om just sin syn och sin bild av livet kommer man långt på.

Att synas är också viktigt! Kommentera andras bloggar, sprid kärlek, våga ta plats. Det är viktigt! Syns man inte så finns man inte. Tyvärr så stämmer det rätt bra.

Nischa dig! Ha ett tydligt tema genom din blogg. Vad ska den handla om? Min blogg är en rätt tydlig livsstilsblogg där jag delar med mig av mammaliv, mattips, känslor, tankar… Ja! Bestäm dig för vad bloggen ska handla om och vilken målgrupp du vill tilltala.

Fina bilder kommer man långt på! Ansträng dig lite extra när det kommer till bilderna. Ha även gärna ett tema genom alla dina bilder.

Hur redigerar du dina bilder? 

Jag redigerar dom inte alls mer än att lägga på filtret ”valencia” på instagram.

Hur har du förändrats sedan du blev mamma? 

Jag har blivit mer känslig och mer sårbar. Mer ödmjuk också! Jag har fått uppleva den starkaste och vackraste kärleken av dom alla och jag är mer tillfreds med livet än någonsin. Jag älskar allt med mitt liv som det ser ut idag och skulle inte vilja byta ut något i det. Det är en magisk känsla.

Hur kommer det sig att du gick från att inte vilja amma alls till att amma och vilja amma länge? 

Denna fråga kommer in nästan hela tiden. När Jason kom så VILLE jag verkligen amma. Det bara kändes rätt  direkt. Dessutom så högg han tag i tutten det första han gjorde när jag fick upp honom på bröstet typ, haha. Har skrivit mer om det HÄR.

Var kommer er tv-bänk ifrån? Och vad heter modellen på er TV?

Den kommer från MIO! Det är dock inte en färdig tv-bänk utan flera olika delar som vi själva har byggt ihop till en bänk. Tv:n är en Samsung Curved, 55 tum och i färgen vit.

Är du rädd att du inte kan bli gravid igen eftersom att det tog ett tag för er att plussa med Jason? 

Ja, absolut! Men samtidigt inte. Barn är en GÅVA, inte en självklarhet. Om vi inte lyckas plussa igen så gör det egentligen inget då livet redan berikat oss med en underbar son. För oss räcker det gott och väl. Men vi skulle bli överlyckliga om det gick och om vi fick lyckan att få fler barn.

Var kommer er soffa ifrån och vad kostar den? Blir den inte lätt smutsig då den är så ljus? 

Den kommer från WEGOT men jag tror att den är slutsåld där. Den gick på runt 10.000 på rea om jag inte minns helt fel. Jo, den blir galet skitig. Vi tvättar och noppar den rätt ofta för att hålla den fräsch.

Varför har ni så bråttom att få fler barn? 

Vi har inte bråttom. Vi har sagt att det får hända om det händer. Och om inte så inte. Vi är unga och har hela livet på oss men samtidigt så vet vi att vi vill ha en större familj om vi själva får önska. Vi har tryggheten, ekonomiska förutsättningar och allt som behövs för ett till barn så varför inte? Vi är redo och VILL redan nu! Men vi har inte bråttom som sagt =) Vi njuter av Jason till max.

Vilka bloggar läser du? 

Jag läser jättemånga bloggar. Kan försöka göra ett inlägg om det någon dag.

Hur känns det att bo i Umeå igen? Ångrar ni att ni flyttade från Göteborg? 

Att flytta till Göteborg är det bästa valet vi någonsin har gjort (läs mer HÄR) och jag är så tacksam att vi gjorde det. Att flytta hem igen efter två år i Göteborg är också ett av dom bästa valen vi någonsin har gjort. Som Gabriella och Fjodor så trivs vi bäst i Göteborg – utan tvekan! Men som FAMILJ så trivs vi bäst i Umeå. Vi känner oss tryggare och säkrare. Vi känner till staden väl och kan den utan och innan. Vi har våra vänner, våra familjer och vår släkt här. Vi ger Jason dom bästa förutsättningarna till att få en bra uppväxt med mycket kärlek och trygghet från olika håll och kanter. För min egna skull hade jag gärna bott kvar – men man prioriterar om när man blir förälder. Man är inte lika självisk och man kommer inte längre i första hand. Göteborg är utan tvekan min favoritstad i hela Sverige. Jag kommer stolt att berätta för mina barn att vi har spenderat ett par år av vår ungdom där när vi hälsar på Liseberg och västkusten i framtiden. Jag är avis på er som bor där men samtidigt betryggad över mitt val att bo i Umeå. Umeå är och kommer alltid att vara hemma för mig. Att få ha min familj nära är dessutom sååå viktigt för mig. Jag märker av att jag mår så mycket bättre när jag har vetskapen om att dom finns nära.

12325258_10208888376068010_2116658639_n

Jag och Jason någon vecka innan flytten från Göteborg tillbaka till Umeå. Känns sjukt overkligt att vi ens har bott där. 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emelie

    Hej:) kommer du att berätta på bloggen på en gång direkt om ni plussar igen? Eller kommer ni hålla de hemligt ett tag? Kul att se hur du/ni tänker kring de! Kram <3

  2. Profilbild
    -Jenny-

    Hemma är hemma och Göteborg är Göteborg. Jag har turen att vara född här och lever med en annan inföding. Ingen av oss vill någonsin flytta. Perfekt om du frågar mig.
    Kram och hoppas att ni haft en fin söndag.

  3. Profilbild
    Nathalie

    Hej vill bara säga att ni e så fin Och inte ska vara orolig för att inte bli gravid amning fungerar lite som ett preventivmedel ha en fortsatt underbar dag

  4. Profilbild
    R

    Nä nu ger jag upp! Ett önskeinlägg: Tips på snygga baddräkter som inte kostar multum! Skulle bli jätteglad om du kunde ge lite tips. Har letat högt och lågt men de snygga baddräkter jag hittar kostar långt över 1000 kr. De lite mer prisvärda ser ut som baddräkter som tävlingssimmare har. Blir smått tokig haha!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 Åh, jag hinner tyvärr inte svara på alla mail då jag får in runt 30-50 om dagen. Har begränsat mig till att svara här på bloggen på frågor och annat så att jag inte blir fast vid datorn dygnet runt 😉 Du får gärna skriva här 🙂 Stor kram <3

  5. Profilbild
    Ella

    Skulle vara jätte kul ifall du kunde göra en sminkvideo eller tipsa om vilka sminkprodukter du använder 🙂
    Vilken är din favorit mascara?

  6. Profilbild
    malin

    hej! jag läser din blogg och läser den varje dag, men jag undrar så mycket, vad jobbar du och fjodor med?? har aldrig riktigt fattat de och tänker på de varje gång jag läser bloggen typ haha, tacksam för svar! bästa önskningar, malin

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 Så glad jag blir att du kikar in här varje dag. F är pappaledig och jag jobbar heltid med min blogg, kram <3

  7. Profilbild
    Louise

    Hej 🙂 vill först säga att du har en otroligt fin och inspirerande blogg /instagram. Fick en dotter den 16 oktober 2015 så våra små är jämngamla 🙂 så nu när man är ledig är det skönt att ha dig att följa, man blir alltid lika glad av dina bilder och text 🙂 sen vill jag även fråga vad för bilbarnstol ni har beställt till Jason? Vi måste också ha en ny då vi har en ”lång” Buddha här hemma 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla du!! 🙂 glad jag blir 🙂 Och vad roligt att våra små är jämngamla! 🙂 <3 det är en besafe izi plus i färgen beige! KRAM fina du <3

  8. Profilbild
    Natalie

    Har glömt nu men jag vet att du skrivit det nånstans men kan inte heller hitta de! Hur lång tid tog de för er att bli gravida?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Januari 2014 🙂 Fick en stor blogg direkt men det tog ungefär ett år innan jag fick en av Sveriges största bloggar, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish