Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tartex

Till gårdagens frulle så hade vi tartex på vissa mackor. Såååå gott är det och helt veganskt. Går att köpa i matvaru-affärer. Har ni smakat det? Finns i olika smaker.

12498461_10208878501941163_1463690773_n

Här är vår tub som nästan är slut. Jättegott med grönsaker på.

12380428_10208878502461176_735467244_n

Och frukosten i sin helhet. F fixade =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Amanda

    Åh vilka barndomsminnen! Skogaholmslimpa med tartex och gurka. Tartex var i princip det enda smörgåspålägget som var vegetariskt när jag var barn så det har jag ätit mängder av.

  2. Profilbild
    Jossan

    hej! en snabb fråga bara, när du bodde i göteborg och solade solarium, vart gjorde du det då, och hur mycket kostade det?
    ha en bra dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Open sun! 🙂 ingen aning vad det kostade men har för mig att det var ganska dyrt. Jag hade ett solkort som jag laddade. Detsamma!

  3. Profilbild
    Anne

    Haha.. Skrattar för mig själv åt ett minne måånga år tillbaka i tiden. Som student köpte jag en tub. Luktade på den och vågade inte smaka.. Gav den till en kompis som älskade Tartex. Men det ser gott ut! 🙂

  4. Profilbild
    Kine

    Åh jag älskar den tartexen! Eller ja, älskade.. Har ätit det så mycket så jag börjat tröttna 😉 Men det är så gott med den på något gott bröd, med de grönsaker man gillar och liiite salladskrydda. Riktigt gott!

  5. Profilbild
    maloi

    Hejsan fina Gabriella! Jag tycker detta hade varit sååå kul om du skrev ett inlägg om din barndom. Och kanske la ut lite bilder på dig som 4 åring eller 13 åring? Har följt din blogg sedan 2 år tillbaka och varit med på det mesta, haha! Jag vet och har ett svagt minne av att du redan skrivit lite om hur du var som 14 åring, och vilka problem du åstadkom på den tiden (Hahahaha). Men skulle du kunna skriva ett inlägg om vissa minnen och typ hela barndomen? Och det hade blivit så roligt att få se bilder på dig från barn till tonåring. Massor av kramar till dig, Fjodor o Jason

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 Det har jag skrivit förr så googla dig fram för att hitta. Men jag kan absolut skriva mer om det i framtiden 🙂 STOR kram och ha en fin helg <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish