Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Elvisp och stavmixer

Inlägget är i samarbete med Ellos.

Dessa godingar landade hemma hos oss och visst är dom helt underbara!? Vi har hittills hunnit testa stavmixern och den är ju helt fantastisk! Älskar alla tillbehör man får med. Gör ju verkligen att man har möjlighet till att göra allt från barnmat till smoothies och annat kul. Den är dessutom riktigt bra till skillnad från många vi testat tidigare. Denna skär genom is och frysta bär/frukt utan problem.

12675021_10208849074125486_1140663288_o

Stavmixern finner ni HÄR och den finns även i andra färger. Den kommer som ni ser med många roliga delar. 

12443283_10208849073885480_594855179_n

Och HÄR finner ni elvispen. Älskar verkligen färgen på både stavmixern och elvispen. Så fina är dom! =)

Jag har även bra en rabattkod till er den här veckan. Nämligen 3 för 2 på massor av snygga sneakers, även Ellos egna! Ange kod 335443 i kassan samt klicka HÄR för att ta del av erbjudandet.

Kommentarer

  1. KimB

    Jag kommentar aldrig, bara när jag vill poängtera något. Men vill bara säga att jag har läst din blogg lite hit och dit och det är så fint att trots att du är känd bloggerska nu, så försöker du ändå finna tid att svara på kommentarer.
    Du har min respekt

  2. emelie

    Skulle inte du kunna ge förslag på olika filtar och vart man kan köpa dem? Du har så många fina och mysiga värkar de som 🙂

  3. Malin Danielsson

    Du har alltid så fina omlott tröjor! Vart kan man hitta sådana idag? Jag är på ständig jakt 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning tyvärr :/ Dom jag har är från olika ställen men dom flesta är från BIKBOK! Jag köper mest på nelly.com nu. Ibland får dom in guldkorn, kram

  4. Karro

    Jag försökte läsa på Ellos hemsida men hittar ingen information om stavmixern..skulle vilja veta om själva tillbringaren är i glas o om den är fri från klorpaffiner, eller om den läcker det? Letar efter en med så lite plast som möjligt och en fri från klorpaffiner eftersom jag använder den mycket..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish