Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Gårdagens lunch

11998084_10208856443149707_2021208137_n

Ett enkelt recept-tips till er som vill testa mer vego och äta bönor. Dessa burlotti-bönor är sååå goda och finns att köpa på burk. Stekte först zucchini i olivolja med salt, peppar, spiskummin, chilipulver och paprikapulver och hällde sedan över bönorna, krossade tomater, iMat från Oatly, lite honung och en buljontärning. Låt puttra och servera med ris. Hoppas att det smakar!

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Mums! Både låter & ser gott ut <3
    Tack för alla härliga recept ! Ni har gjort så jag äter mycket mer vegetariskt än innan jag hittade till din blogg <3

  2. Helena

    Hej 🙂 tack vare dig har jag blivit mer inspirerad till att äta mer vegetarisk och de få gånger vi äter på max väljer jag från den vegetariska menyn men igår såg jag på deras hemsida att de samfritetar de vegetariska alternativen med kyckling på vissa Max restauranger

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh,hade ingen aning om det! Tråkigt verkligen 🙁 men så är det nog på dom flesta ställena där vego-mat tillverkas och tillagas tyvärr. kram

  3. Cassandra

    Ser jättegott ut, måste testa! 🙂
    Jag har en fråga angående er trådkorg som ni har i vardagsrummet med filtar i som jag såg på en bild tidigare. Är supersugen på en liknande själv så jag undrar var ni har fått tag i den ? 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish