Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tre saker som jag äter mycket..

..av just nu! Man har ju alltid perioder (iallafall vi här hemma) där man äter vissa saker mer än andra. Just nu ser det ut såhär hos oss:
– SMOOTHIE! Jag har perioder där jag gör mycket smoothies och jag har perioder där jag knappt gör dom alls. Nu är jag inne i en smoothie-period igen och det känns så roligt. Älskar dessa fruktiga, söta drycker som går att variera in i oändligheten. Jag är rätt tråkig och kör på samma, samma, samma men det kan nog bero på att jag har en favorit efter att ha testat det mesta. Kokosdryck, banan och frysta bär! Bästa och enklaste kombon.
– TACOS! Nu är vi där igen! När jag var gravid så klarade jag inte ens av lukten av tacos. Spydde i min mun i princip! Nej, fy.. Innan graviditeten var tacos en av mina favvorätter och det har den kommit att bli nu igen. Så roligt att gravid-hormonerna påverkar så pass mycket.
– KIWI! Jag älskar ju allt former av frukt men kiwin har blivit en stor favvo på senaste. God att dela i hälften och äta med sked eller skära i bitar och äta som den är eller med choklad. Mums!
12821997_10208759840854710_1429752028_n
Gårdagens goda smoothie på hallon! =)

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Härligt att du har fått tillbaka kärleken till tacos igen 😉 en klar favorit även hemma hos oss.
    Så gott med kiwi men jag måste bli bättre på att göra smoothies, blir inspirerad av dig hela tiden så ska testa några av dina recept.

  2. Malin • @frekvent

    Älskar tacos! Ni borde testa santa marias MAJStortillas om ni inte har gjort det! De är såå goda! Brukar inte gilla mjukt bröd så mycket annars. Och för att variera så brukar vi göra fajitas med anammas vegobitar eller quornbitar, sen steka lök, paprika & majs och fylla majstortillas med! Super! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh mums! Tack för tips, ska testa det 🙂 <3 Quorn brukar vi köra med ibland och det är ju SÅ gott 🙂 <3

  3. Lina

    Haha, både jag och min syster (som båda vanligtvis ääälskar tacos) har fått kväljningar av tacos under graviditeten. Undrar om det är någon universalgrej? 😀

  4. Juridikstudent i HONGKONG

    Mina dagar just nu brukar bestå av ägg och bacon till frukost, kycklingsallad till lunch och biff med wokade grönsaker till middag, är så lätt att bara äta samma hela tiden! Det brukar ändras lite över tid men oftast äter jag samma flera veckor 😀 kram!

  5. Ida

    Hej 🙂 tack för underbar blogg! Har en tjej på 8 månader och vi har valt att knte vaccinera. Har läst på masssssor och det känns som så rätt beslut! Minns du skrev om det tidigare, hur gjorde ni? Har Jason fått några vaccin el skall han få? 🙂 stooooor kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har valt att inte vaccinera alls precis som ni 🙂 Har också läst på (både jag och F) hur mycket som helst sedan tidiga graviditets-veckor och kommit fram till att det är det bästa beslutet för just vår son <3 STOR kram tillbaka 🙂 <3

  6. Louise

    Åh, TACOS! Det är det bästa jag vet. Har ätit det MINST en gång i veckan sedan jag var liten (några undantag). Jag förstår inte att jag inte tröttnar. ”kul” att läsa att det blev helt tvärt om för dig när du väntade Jason. Kan inte låta bli att undra om det kanske kommer bli samma för mig en dag, hoppas då inte det 😉
    Och måste säga att ni är en så fin familj =)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur!! Samma här! 🙂 Haha 😉 jaa, det är såå jobbigt att man helt plötsligt inte kan äta det bästa man vet, hehe 🙂 KRAM och tack för så himla fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish