Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lycka är att få vara din mamma

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en sådan där ”mammig” mamma. Jag trodde inte att jag var ”född” till att bli mamma och jag trodde inte att jag skulle ta mig an mammarollen så bra som jag har gjort. Jag har blivit expert på att vara mamma – mamma till just MIN son. Jag och F brukar prata om det. Hur otroligt bra föräldrar vi faktiskt är till Jason! Vi ser hans behov, ligger steget före hela tiden och ger honom allt han behöver och mycket till. Vi är imponerade av oss själva och av varandra. Han kommer bli ett sådant tryggt barn och vara helt uppstoppad av kärlek. Vi proppar honom full av det dag ut och dag in! Jag tror att det är viktigt att man som förälder vågar ge sig själv beröm. Är så trött på att allt ska vara lagom och att man aldrig ska kunna ge sig själv en komplimang. Att få vara mamma är lycka för mig och jag trodde aldrig att jag skulle älska det så otroligt mycket som jag faktiskt gör. Och jag gör det så bra! Det gör mig stolt. Jag är stolt över mig själv, över F och över Jason. Jag är stolt över min familj och kärleken och lyckan som vi har byggt upp ihop.
12804004_10208759840454700_846489366_n
En gammal bild.. Det är inte förrän man ser tillbaka på gamla bilder och videos som man förstår hur mycket han har växt. Liten håller på att bli stor. <3

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Ni är verkligen så fina föräldrar till Jason <3 bra att du kan ge dig själv beröm, det är viktigt att inte glömma det 🙂
    Kan dock bli trött på vissa som frågar om man har kommit in i mammarollen än (aldrig papparollen…) som om jag skulle bli en helt annan person bara för att vi fått vårt älskade barn ? Visst jag har ett helt annat fokus i livet & en större kärlek men jag har ju fortfarande samma intressen kvar & klädstil osv.

  2. Jamilia

    Absolut ska man få ge sig själv beröm då och då. Det behövs. Ni är helt fantastiska personer så jag tvivlar på att ni inte skulle bli fantastiska föräldrar då också. Jason kommer få väldigt bra egenskaper från er. Han kommer utan tvivel bli en fin liten kille med ett stort hjärta. Ni får mig att dödslängta tills jag själv får min egna lilla familj. <3
    Massa kramisar <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst är det så! Du är sååå snäll <3 underbara du, tack snälla och tusen kramar från oss <3 🙂 <3

  3. Emma

    Vilket mysigt inlägg! Jag trot man växer in o rollen som mamma när det väl är dags.
    Jag är gravid i fjärde månaden och börjar bli nervös över att ha hand om en annan person, men sen samtidigt väldigt spänd. Men man växer nog som sagt in i det 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      TACK <3 ja, det gör man verkligen <3 åh, så spännande! Lycka till, allt kommer gå toppen 😀 kramar

  4. MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång

    Hej!
    Jag framstår säkert som en jobbig jäkel, hehe. Men det är jag som mailade angående videoredigering, eftersom mailen inte gick fram så provade jag att skicka till din Facebook. 🙂 Dock eftersom vi inte är vänner där så kan det ha hamnat i en annan inkorg. Så om du vill kika på det så ska det ligga där!
    Kan inte låta bli att reagera på inlägget också – så himla fint! Och jag blir ju så avis. Längtar tills jag är i stadiet för att få barn :’) Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jättekonstigt verkligen! Har inte fått något där heller. Men som du säger kanske man kan se det i någon annan inkorg!? Var finns den isåfall? Får kika imorgon <3 stor kram fina du och du är inte alls jobbig, kram <3

      1. MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång

        Haha vad krångligt det här blev! Du trycker som vanligt på meddelandeikonen på Facebook och sen längst ner på ”Visa alla”, sen i spalten till vänster där du ser alla meddelanden hamnar man oftast på ”Senaste” men till höger ska det stå ”Meddelandeförfrågningar” och där brukar meddelandet hamna om man inte är vänner! 🙂 Hoppas du hittar. Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish