Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En MATdag

Hej vänner!
Allt bra? Här är allt toppen! Vaknade på helt rätt sida och är full av energi. Tänkte filma en ny video till er nu i helgen och tänkte kolla vad ni är mest intresserade av att se? En housetour kommer lite senare – det har jag inte glömt! Tänkte bara invänta vår nya säng som kommer om cirka två veckor. Men efter det ska jag filma runt i lägenheten så att ni får se hur långt vi har kommit hittills med inredningen osv. =) Tycker att vi har lyckats komma iordning rätt bra på bara en månad. Men ja, kom med förslag! Vill ni se mina favoriter när det kommer till skönhetsprodukter!? Vill ni att jag ska prata om något speciellt? Alla förslag är välkomna i kommentarsfältet. =)
Igår hade vi en dag i ätandets anda! Åt hur mycket gotta som helst. Men vad gör man annars på fredagar? 😉 Hehe.. Vi startade vår förmiddag på café där vi åt tidig lunch och lite fika till efterrätt. Så himla gott! Jason sov snällt i vagnen under hela timmen som vi satt där. Efteråt handlade vi och åkte sedan hem. Myste lite och sedan åkte F vidare då bilen skulle in på service. Vi hämtade min lillasyster och tog en lång promenad hem till oss, gjorde pizza, fruktfat och kollade på film. Mina föräldrar kom lite senare och fikade. En bra dag!
Idag blir det lugnt och ikväll blir det mello med chips och dipp! Önskar er en toppendag, kram <3
12784468_10208759840974713_1377978751_n
Lunchen! Så himla god sallad. Ska försöka bli bättre på att slänga ihop sådana här goda sallader hemma. Man fastnar lätt i samma banor och jag kör typ alltid tomat, gurka, majs, paprika, babyspenat. 
12833413_10208759840894711_1042158718_n
Och så ”lite” fika. Vi kunde inte bestämma oss för vilken bulle vi skulle ha så vi körde all in 😉 Och chai latte till. MUMS!
12834661_10208759840814709_1731751905_n


Väl hemma så åt vi pizza. Jag la på ruccola och pinjenötter på min. Recept på degen: Tre dl vatten, en halv påse jäst för söta degar, en tesked honung, lite salt och mjöl (mjöl höftar vi bara tills degen har bra konsistens)  + olivolja. Bästa degen jag någonsin har testat. Räcker till en och en halv plåt ungefär. 
12804572_10208759840534702_1323729034_n
Fruktfat och smält choklad är lite helg-tradition hos oss. Finns typ inget godare =)

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Hade varit kul att se era favoritprodukter i skafferiet/kylskåpet annars vet jag att mycket som jag vill se redan är planerat 😉 (inredning, hårfix osv.)
    Men gud va gott allt ser ut!! <3 hade inte tackat nej till varken bullarna eller fruktfatet just nu. Haha.
    Kul med recept på er pizzadeg 🙂
    Vad är det godaste att ha på tycker du? Brukar också slänga på ruccola, blir ju så gott !

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh vad kul! 🙂 <3 Jag har champinjoner, paprika, tomater, ananas.. Det är SÅ gott 😀 <3 jaa, ruccola är toppen! 🙂 KRAM

  2. AnnaG

    Hej fina Gabriella, Skulle du inte kunna göra en video där du fixar ditt hår till exempel när du lockar det? <3 Kram och ha en fortsatt bra helg fina du

  3. Stina

    Hejhej 🙂 älskar din blogg!! ❤
    jag en fråga till dig – Nu när du bor i Umeå, känner du att folk känner igen dig? Alltså brukar det komma fram folk och säga hej eller kan du känna att folk tittar igenkännande på dig om du är på stan eller t.ex ICA? 🙂 är det isåfall jobbigt eller kul? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så glad jag blir, tack <3 Så har det varit överallt! 🙂 Mest i GBG! Skulle säga att det är lugnare här i Umeå då alla känner alla sedan tidigare och folk visste nog vem jag är redan innan jag blev känd 🙂 känns lugnare att bo här i Umeå på den fronten med andra ord. Jag tycker att det är kul för det mesta om någon kommer fram, kram 🙂

  4. AMANDA

    Hade jätte gärna vilja se din hår rutin, när du tvättar håret st visar produkterna och visar hur du stylar ditt hår. KRAM<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish