Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller han år – min älskade man som har stått vid min sida i nöd och lust dom senaste sex åren. I love you mest i världen och hoppas att dagen blir den bästa. Om ni vill får ni gärna kika in på hans instagram (@fjodorjoss) och önska honom grattis! Han skulle bli så himla glad!
Ikväll ska vi ut på dejt. Jag frågade F var han ville äta för ett par dagar sedan och han nämnde genast ”vårt” ställe där vi åt redan i tidiga tonår. Stället där vi firade alla hjärtans dag, årsdagar och andra minnesvärda högtider. Jag kommer ihåg att vi för ett par år sedan ansåg detta ställe som riktigt ”lyxigt” och att käka en smarrig pizza + efterrätt där för 400:- var rena rånet i vår plånbok. Som tiderna förändras och så mycket äldre vi har blivit. Tiden har gått så snabbt. Vi är så olika men samtidigt så lika. Livet är annorlunda men kärleken är densamma. Lika stark! Om inte ännu starkare. Så ja.. Kvällens middag blir rätt enkel. En nostalgitripp som får ta oss ett par år tillbaka i tiden. Vi ska få komma tillbaka till en restaurang där vi har delat många minnen och pratat högt och långt många kvällar.. Jag längtar. Det pirrar i magen!
Önskar er en fin dag och skickar en stor kram till just DIG. <3
11671-43dc7986a1e011e3a7ca12fa1061fde7-8
En liten F på sin födelsedag för ett par år sedan. Så liten han ser ut på denna bild! Och självklart fick han kallingar från Tiger of Sweden på sin födelsedag. Det är lite tradition här hemma och jag köper alltid ett gäng på hans födelsedag. Det är hans favoritmärke!
11671-86e80d38a17411e38310121226a7e45e-8
Såhär såg jag ut den kvällen! Redo för middag och drinkar på stan.. Vi hade en himla trevlig kväll på tu man hand! Mot natten mötte vi upp några vänner och fortsatte ”festandet”.
11671-145c56d4a1dd11e38318125f440b459c-8


Frukosten jag lagade den morgonen skojar man inte bort! Blir nog något liknande idag om jag känner mig själv rätt, hehe. Älskar att ge honom frukost på sängen då det oftast faktiskt är tvärtom här hemma. Jag blir bortskämd med gottis flera gånger i veckan. 
11671-525c99bea17c11e3a8320ee34e7602b1-8
Pizza åt vi den kvällen! Supergod var den =) Har redan bestämt mig för att jag ska äta samma ikväll faktiskt. Var ett par år sedan jag fick äta denna goding nu. 

Kommentarer

  1. Charlie

    Grattis F! Och visst fyllde Zelda år samma dag om jag inte minns fel? Grattis till henne också isåfall 🙂

  2. Mikaela L

    Grattis till Fjodor !
    Önskar er en mysig kväll <3
    Pizzorna ser galet goda ut !
    Och din kungliga frukost såklart 😉 mums!

  3. Jamilia

    Ska absolut gå in på insta och ge han ett stort grattis! Hoppas ni får det helt underbart. Njut fina ni! <3
    Kramisar <3

  4. Malin

    Grattis Fjodor! Hoppas att du får en kanonbra födelsedag! Önskar er en supertrevlig middag också 🙂 Kram <3

  5. Paula

    Grattis F på din födelsedag hoppas du får en underbar dag. Har inte instagram så skickar en hälsning här istället hoppas det är ok.

  6. emma

    åh så gott de såg ut,sen måste jag säga att du är jäkligt snygg människa!
    kika gärna in på min blogg, Emma på 23 år mamma till Jake och Jessie;)
    hoppas du får en underbar dag! 🙂

  7. Evelina

    Stooooort grattis Fjodor!
    Hoppas ni får en fantastisk dag och magisk kväll. Njuuut av att bara vara ni. Stor kram till er

  8. Stephie

    Grattis Fjodor! Hoppas du haft en underbar morgon med en massa mys och hoppas ni får det jätte trevligt ikväll vilket jag garanterar att du och Gabbi kommer att få! Ha det bäst och må bäst

  9. Ylva

    Grattis till f! Vilken restaurang är det? Vill gärna prova den nästa gång jag besöker Umeå! Pizzan ser ju supergod ut! Man blir ju också såå hungrig när man ammar, så en pizza förtjänar jag nog också ikväll!

  10. Isabelle

    Åååhh känner igen restaurangen på duken och skymtar menyn! Bästa stället! Vi äter alltid där när vi besöker Umeå. Den pizzerian och så Eurasia inne i Umeå, kinabuffén där är underbart god.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish