Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre bilder från gårdagen

12788208_10208730864130310_1660399224_n
Min mamma köpte tulpaner till oss =) Och i bakgrunden står linslusen Zelda såklart. Jason låg och sov inne i vagnen och även den syns lite på denna bild. 
12767590_10208730864250313_1080842904_n
Detta goda åt vi igårkväll! Man orkar dock inte äta så många då dom är SÅ söta. Kanske lika bra 😉
12767572_10208730863730300_2073375412_n


Dexter leker med sin kanin. Vi köper leksaker till honom då och då för att försöka byta ut denna smutsiga och snuskiga kanin men ICKET. Han vill bara ha denna och trots flera omgångar i tvättmaskinen så är den himla äcklig och skitig, haha. 

Kommentarer

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Vi köpte dom på REA för typ 750:- styck! Fanns hos MIO 🙂 Men ja, vi har mest improviserat, haha 😉 kram

  1. Mikaela L

    Åh så gott med naturgodis! Gulliga Dexter <3 har för mig att det var samma kanin han lekte med i något avsnitt i gravid vecka för vecka. Han är verkligen såå söt <3

  2. Frida

    Hej! Jätte härligt att följa er, blir alltid lika inspirerad, ett litet tips som mamma gav mig är att klippa tulpanerna varje dag så håller dom sig fina jätte länge!
    Så fin liten pojk ni har!
    Stor kram

  3. amanda

    sålde ni er tvättmaskin och torktumlare ni hade i göteborg? eller ingick det i lägenheten ni hade då?:) tänkte varför ni inte ska köpa någon:) själv köpte jag tvättmaskin efter ett år av springande till världens ofräschaste tvättstuga, 4 trappor ner och i ett hus 100 meter ifrån min lägenhet.. det var drygt men gör ju så jag såklart uppskattar något enormt att ha en i badrummet! är det lätt att få tvättid hos er? hade jag haft småbarn hade jag nog uppskattat att ha tvättmaskin i lägenheten 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det ingick i lägenheten! 🙂 Hos oss är det lätt att få tvättid och väldigt rent och fräscht då huset är helt nybyggt. Det finns möjlighet att installera i badrummet där vi bor nu men vi ska nog inte bo här allt för länge och väljer nog att skippa det trots allt <3 Men jaa, det är SÅ smidigt med egna !:) Kram

  4. Sessa, att leva med Endometrios och försöka få barn..

    naw lilla vovven då, min lilla Dior har en gris som följer med. Var så gulligt när hon hade opererat bort sin livmoder, då hade hon en tratt men tro inte att hon glömde grisen, utan den fick ligga i tratten haha. o så gott med naturgodis, älskar dom där vita med en nöt i.
    Vart så glad när du äntligen lagt upp en youtube, söta du var och ÄR så fin. Hela din personlighet strålar ut och du blir bara ännu (om de ens går) finare.
    Ville bara kika in och sprida lite kärlek. Ha en fin dag vännen♡

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Meeeen gulle <3 Så underbart <3 Hur snäll är inte du då!?!? FINA DU<3 TACK och detsamma, kram <3

  5. Sandra

    Hej!
    Började läsa din blogg för några dagar sen och måste säga att jag verkligen älskar den!!! Den är så inspekterade och man blir så glad av den! 🙂 Vi brukar också köpa mycke snittblommor och ett litet tips till tulpanerna är att ha dom i iskallt vatten, då håller dom sig mycket längre och börjar inte hänga så fort 🙂 Älskar eran inredning btw, ni har det så himla mysigt 🙂 Ta hand om dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tipset och tack för så fina ord underbara du!! :)<3 gud så roligt att du hittat hit och hoppas du är här för att stanna! 🙂 DETSAMMA och kram <3

  6. Josefine

    Hej Gabriella! Hur ser ni på Jasons kost när han blir äldre? Kommer ni att servera kött eller kommer ni enbart servera vegetarisk mat?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 Han kommer att få äta samma som oss då vegetariskt är ”rätt” och naturligt enligt oss precis som köttätande är i en familj som valt att äta kött <3 kramar

  7. Sanya

    Åh vilka fina tulpaner! 🙂 Älskar att ha snittblommor hemma men har två katter som har en tendens till att välta ut vaserna hela tiden….

  8. Fanny

    Hejsan!
    Var det svårt för er att hitta lägenhet i Umeå eller hur gick ni till väga?
    Ha en bra mars-månad! 🙂

  9. Frida

    Hihi känner igen dedär =) våra två hundar har en favoritleksak också. Också en kanin fast i en annan ”modell” den är trasig och lortig men det är deras favorit så man har ju inte hjärta att slänga den. Apropå tvättmaskin hur går det med de för er? Har det löst sig så att ni kan köpa egen? De är så kul att följa dig och jag ser fram emot sååå mycket när du kommer igång med youtube-klippen =) själv bor jag i hus i en liten by i Hälsingland tillsammans med min sambo som jag varit tillsammans med i 8 år och vi väntar vårat första barn med bf den 20 mars så vi går verkligen och bara väntar nu =) jag känner mig så rastlös i kroppen men kan samtidigt inte göra så mycket då jag känner mig klumpig och tung och har mycket sammandragningar så jag klickar in mig på din blogg flera ggr om dagen och blir alltid lika glad när det finns ett nytt inlägg att läsa 😀 kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så gulligt!! 🙂 <3 Vi har inte köpt en egen ännu tyvärr. Funderar på att skippa det då vi ändå inte ska bo här mer än två år. STORT grattis!! SÅÅÅ underbart 😀 du har något magiskt framför dig. <3 Nu är det nära för er 😀 <3 Stor kram och tack för så fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish