Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En god morgon

Hej fina ni!
Tack för all positiv respons kring att börja med youtube. Känns så himla kul att äntligen vara igång! Jag tänkte filma en house tour så att ni får ni se lägenheten och hur långt vi har hunnit såhär långt. Sedan tänkte jag försöka filma lite träningsövningar som jag kör hemma på yoga-mattan. Vet även att många vill se hur jag lockar håret och att ni också har önskat att jag ska göra en vlog där ni får hänga med oss under en dag. Så det kommer framöver! =)
Annars så hade vi problem med vår nya router igår. F köpte en riktig värsting-router i samband med flytten och den slutade fungera i fleeeera timmar. Efter flera samtal så fick vi äntligen hjälp av en support i Indien (!!) och jag som var helt inställd på att behöva köpa en ny (vi hade slängt kvittot) blev så glad och lättad. På eftermiddagen köpte vi blommor och åkte hem till min familj där vi blev bjudna på middag och mot kvällen landade vi sedan i soffan framför en repris av Lyxfällan och en stor skål naturgodis.
Nu då? Morgonen är lugn. Jag är uppe tidigt och njuter av en stor kopp té. Hittade ett himla gott som vi hade i skafferiet. Ett chai-té med massor av kardemumma i bland annat! Så.himla.gott.
Önskar dig en fin dag! Och vi hörs såklart av under dagen som vanligt. KRAM <3
12804126_10208730867810402_1942199857_n
Älskar våra fina koppar från Mateus! Vi har dom även i grått =) 

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Imorse kollade jag din video & du är så söt & gullig <3
    Ser verkligen fram emot framtida videos 🙂 nu ska jag bara bli "medlem" på youtube så jag kan prenumerera.
    Så gott med chai-te <3
    Själv ska jag lyxa med en chailatte från espresso house idag 🙂

  2. Amanda

    Du är så himla inspirerande och jag ser verkligen upp till dig! Tack för att du gör ett så fint arbete med din blogg och instagram! Jag ser fram emot att följa din youtube också. Stora kramar till dig Gabriella! <3

  3. I

    Ville bara säga att ett utskrift från banken finkar oxå som kvitto. Om man nu inte betalar kontant. Ett litet tips bara.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish