Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker att göra framöver

– Köpa en ny lite tunnare overall till Jason! Vi har en tjock overall men den blir för varm i vagnen med åkpåsen. Måste hitta en lite lättare och tunnare som håller varmt men inte FÖR varmt. Den han har nu har han växt ut.
– Fixa blommor och krukor till fönstret vid matplatsen och köket. Tror att det hade gjort så himla mycket för rummet. Blommor ger en sådan gemytlig känsla.
– Inhandla oregano! Märkte att den var helt slut sist vi gjorde pizza här hemma. Oregano är ju ett M Å S T E på pizzan.
– Komma på en rolig present och överraskning till F på födelsedagen! Han fyller ju år den 2/3 och jag har noll inspiration. Brukar vara rätt kreativ med sådant men har noll idéer just nu. Ska klura ut något riktigt kul åt honom. =)
– Skaffa barnvakt och gå ut och äta middag – jag och F! Vill inte vara ifrån Jason länge och två/tre timmar skulle räcka gott och väl.
– Tillaga någon god rätt ur vår nya vegetariska kokbok. Finns så mycket kul och gott som vi aldrig har testat!
– Köpa underlägg, tallrik och sked till Jason som han kan få äta med framöver. Jag vill ju helamma ett tag till och han visar inte så mycket intresse för annan mat ännu. Men vips är det dags och då vill vi vara redo med allt som behövs!
– Läsa en bra bok. Ska låna några på bibblan inom snar framtid.
– Ta en lååååång promenad i solen och minusgraderna. För mig är det något speciellt med kombinationen av sol, snö och minusgrader. Våren närmar sig med stormsteg och snart är vintern ett minne blott. Nästa gång det är fint väder ska vi ut och gå en riktigt lång promenad och bara njuta.
12788208_10208703528806944_337128836_n
Älskar verkligen solen! Vilken energi man får! Och vilken glädje!

Kommentarer

  1. Malin

    Till matstunden bara måste jag tipsa om det toksöta molnunderlägget, finns i vitt, grått, blått och rosa hos ljuvligastunder.se men även i aqua och svart på andra sidor <3

  2. Simona

    Har en overall från Polen och pyret som är marinblå den är inte så varm men vindtät vilket för den lagom varm i åkpåse 🙂 jag kör tjock tröja, uggs och vantar nu när de är varmt ( bor på Öland så vi har vår med ca5 plus grader 🙂 ) i åkpåsen bara. Om vi bara ska åka vagn 🙂

      1. Simona

        Va? Här ner kan man köpa 🙂 såg för inte så länge sedan 🙂 kolla på deras hemsida där kanske de går ? 🙂 aja annars är de snart vår snart (vi har typ vår nu 🙂 )

  3. Anna

    Angående barnvakts-önskemålet du skrev om, syftar du då på att anställa en främling som jobbar som barnvakt eller någon familjemedlem? :)) Om du menar familjemedlem, skulle du annars ”släppa” ditt barn med en främling som är barnvakt som yrke.
    Stor kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, jag skulle inte kunna låta en främling vara barnvakt 🙂 det är upp till var och en men ingenting för mig 🙂 så ja, den familjemedlem blir det! kram

  4. Mikaela L

    Så mysigt att få komma iväg bara du & F för en mysig middag <3
    Jag älskar också att läsa men just nu har vår tjej problem med sömnen på kvällen/natten så blir inte mycket läsning. Har funderat på storytel (att lyssna på när hon sover i vagnen & jag promenerar), du skrev ju något inlägg om att du använder det…känner du dig nöjd? 🙂
    Norrländsk vinter är den bästa (iallafall när det är krispig luft & sol) <3

  5. Emelie

    Jag vill tipsa om polarn och pyrets vindfleeceoverall! Har den till min snart 6 månader gamla dotter och den är toppen ☺ Ganska tunn men hon har haft den med extra tröja under och åkpåse i vagnen och i bilstolen är den inte för tjock. Bra i storlek också, hon har 68 på sin och haft ett tag, och nu när hon börjar bli längre viker man bara undan skyddet eller vad man ska kalla det och använder vantar och sockor

  6. Stella :)

    Här kommer ett tips på vad du kan göra till F på hans födelsedag:
    När min pappa fyllde 50 år så gjorde jag och min familj en tipspromenad till honom i trädgården. När han vaknade på morgonen gav vi honom en lapp där det stod: gå till brevlådan, tror jag det var. I brevlådan fanns 50 stycken gelégrodor (godis) eftersom det var hans favorit godis och han fyllde 50 år. I brevlådan fanns även en ny lapp där det stod gå till studsmattan, och där fanns en film som jag gjort till honom om hans liv och upplevelser. Och där fanns ännu en ny lapp där det stod en annan plats och så vidare. En liten present på varje ställe. Det här kan du kanske göra i er lägenhet om du tycker det låter som en bra idé.
    Lycka till! Kram<3

  7. Ellinor

    Hej fina du!
    Har ett tips på present till Fjodor. Vet inte om han kanske redan har något av detta. Något smycke som symboliserar dig och Jason. Jag vet att ni har tatuerat in varandras namn, varför inte en tid till att tatuera in något för Jason. Familjen verkar betyda allt för er, ni är så underbara.
    Massa kramar☺️

  8. Mar

    Ett litet tips! 🙂 Fick veta rätt nyligen att man kan låna e-böcker på bibblans hemsida, om man har ett bibliotekskort. Kanske kan vara något om du vill läsa men inte har möjlighet/tid att ta dig till biblioteket 🙂

  9. Isabelle

    Är nog klokt att köpa hem grejer tills det är dags att äta. Man vet aldrig när de behövs 🙂
    Jag har helammat vår kille tills nu för en vecka sedan (han är 6 mån). Helt plötsligt räcker jag inte till längre! Känns hemskt på ett vis men samtidigt skönt. Vi har börjat lite försiktigt med lite gröt och puré eller riktig mat till lunch + amning och innan natten försöker vi med välling + amning. Man vill ju inte gå för snabbt fram! Tycker det är så svårt sånt här men kul!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur <3 Tack för att du delade med dig <3 hoppas också på att kunna helamma tills han är 6 månader 🙂 kram

  10. Sara

    Kolla efter bra fleece overaller. Super bra!
    Min lilla tjej blev alltid så varm och blöt med riktig vinter ”bebis overall” i åkpåsen så vi köpte en fleece overall och den är perfekt när vi tar promenader eller bara går någonstans med vagnen.

  11. Carolina

    Ett tips är vindfleece overallerna hos polarn och pyret.
    Själv har jag ullfrotteoverallen på sonen i åkpåsen då det är uppemåt -5 ungefär och blir det kallare så har han ullfrotteoverall+vindfleeceoverallen.
    Ullfrotten håller värmen jätte bra och är smidig i babyskyddet då man inte vill att dom ska ha tjocka ytterkläder på sig

  12. Emma

    Hur kallt får det max vara då ni går ut med jason?:) bor uppe i luleå och är ganska kallt ibland och blir så osäker på när man kan gå ut eller inte då man hör så mkt olika.. min son är 3 månader. är det kring 15 minus och över så stannar vi inne 🙂 kram du har bästa bloggen <3

  13. Caroline

    Gällande overall så vill jag tipsa om Polaren och Pyret vindfleece overall perfekt att han i en åkpåse:) Nu bor jag i Skåne så vet inte om den funkar lika bra i Umeå! 😉 Tack för en kul blogg!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, dom är toppen! 🙂 Hade en sådan men han växte ur den. Stor kram och tack för tipset <3 och tack för fina ord 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish