Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det går mot det bättre

Hej finisar!
Tack för alla tips igår gällande mjölkstockning. Uppskattar er omtanke SÅ mycket. Jag hade lite lätt feber i princip hela dagen och ett huvud som snurrade och dunkade. Somnade en timme på eftermiddagen tillsammans med Jason och efter det mådde jag lite bättre. Gjorde iordning pizzadeg och sedan kom Sara förbi. Har inte träffat henne på SÅ länge trots att vi har känt varandra sedan vi var små. Himla roligt att prata ikapp och ses igen. Jason blev dessutom helkär i henne direkt och bjöd på flera leenden. Han fick dessutom en jättefin present som jag tänkte visa er imorgon =)
12788084_10208703102996299_1396081297_n
Jag testade pinjenötter på pizzan för första gången och det var himla gott! Passar perfekt med ruccola tycker jag.
12767427_10208703103116302_934377524_n
Slutresultatet blev supergott och det bästa är att det finns kvar bitar som vi kan äta idag 😉
12736236_10208703103396309_1855449841_n


Till efterrätt doppade vi frukt och bär i choklad. Kan ju vara bland det godaste som finns!
Idag tar vi det lugnt här hemma. Min lillasyster är här och ska sova över till imorgon. Vi ska mysa, se film och baka blåbärspaj. Vårt nya vardagsrumsbord i marmor anländer också idag och det ser vi fram emot massor!
Stor kram och ha en underbar dag så länge! <3
12767640_10208703103076301_1372422847_n
Jag var ungefär en grad varmare än vad jag brukar igår. Ska ta tempen även idag och hoppas på att det har gått ner igen.

Kommentarer

  1. Lisa

    Åh så gott med hemmagjord pizza!!
    En fråga du som är vegan..
    Jag ska ha kalas för min dotter i April, och då ska jag bjuda på mat, men min syster är vegetarian så kyckling/kött funkar ju inte.. 😛
    Har du något bra tips på gott käk till en vegetarian?
    Brukar alltid göra ostpaj på kalas men vill variera mig lite 😉
    Ha en underbar dag 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur! 🙂 jag är inte vegan utan vegetarian 🙂 finns sååå mycket bra! Quorn, sojabitar, biffar och ”bollar” från olika märken.. Kika i vegetariska frysdisken när du är på ICA! 🙂 Finns himla mycket gott. STOR kram till dig och detsamma <3

  2. Mikaela L

    Hoppas febern försvunnit & att du mår bättre <3
    Så mysigt ! 🙂
    Älskar hemgjord pizza <3
    Åh blir alltid såå sugen när du lägger upp dina härliga bilder på frukt 🙂 & mumsigt med choklad till <3

  3. Jungfrumamma

    Hemmagjord pizza är fantastiskt gott. Jag hade mjölstockning med min äldsta grabb. Gör sjukt ont! Dem bästa medecinen mot det är just massage och amning. Amma amma amma så mycket det bara går. Jag vet känslan när brösten är helt knöliga och hårda att bebisen knappt får något grepp när den ska äta, sjukt obehagligt. Hoppas det blir bättre!

  4. Mikaela

    Hej gabriella! Varifrån kommer er fina tv-bänk? Vi håller på att göra om vardagsrummet och letar inspiration. Tack för en superblogg, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är delar som vi har byggt ihop själva från MIO! 🙂 Så vi har inte köpt den färdig utan byggt ihop den. Köpte alla delar på deras rea för 800:- styck för någon månad sedan, kram <3

  5. Josefin Ogarp

    Vad skönt att det känns lite bättre <3
    Så mysigt med systerbesök! Har min syster kvar i Dalarna och jag bor i Skåne så vi ses absolut inte så mycket som jag vill.
    Ha en mysig fredag! 🙂

  6. Jeanine

    Hej!
    Använder du någon speciell choklad när du gör smält choklad till frukten?
    och var kan man köpa en sådan där chokladgrej som man har ljus under? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, vi kör på vanlig från marabou! Ibland köper vi mjölkfri choklad från icas egna märke 🙂 <3 den är från DIMODA 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish