Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som förgyller min vardag lite extra

Jag känner verkligen att jag är på en plats i livet där jag trivs. Det finns ingenting som jag skulle ändra på just nu och så tycker jag att alla förtjänar att känna. Jag är tacksam för att jag får ha den känslan och jag tycker att alla förtjänar att känna den. Tänkte dela med mig av lite saker som förgyller mina dagar extra mycket. Sådana där småsaker som man kanske inte alltid tänker på men som gör mer än vad man tror.
– På morgonen sover Jason jätte-djupt och småsnarkar lite. Kan se på honom hur länge som helst då! Det är som magi! En gång kollade jag på klockan vid åtta och efter att ha stirrat på honom i vad jag trodde var tio minuter så visade det sig att klockan redan hade hunnit bli nio. Fortsätter det såhär så lär jag bli gammal snabbt med denna underbara lilla kille vid min sida.
– När F gör frukost på morgonen. Jag blir bortskämd nästan varje dag då han kliver upp SÅ tidigt och åker till gymmet. När han kommer hem så ordnar han frukost medan jag och Jason fortfarande sover kvar. Vaknar alltid till doften av ljuvliga pannkakor eller något annat smarrigt. Finns inget bättre!
– Den där lilla stunden när mini somnat i vagnen och jag får möjligheten att mysa upp mig bredvid min älskade man i soffan. Den där stunden när tiden nästan stannar och man har tid och möjlighet att bara hålla om varandra, prata ut om allt mellan himmel och jord och pussas lite extra. Guld värt.
– Vår underbara TV gör så mycket på inredningsfronten. Den är riktigt snygg och ger SÅ bra bild. Det är nästan lite obehagligt att se varenda liten por på skådespelarna. SÅ bra är den! Är så himla glad över att vi köpte den och blir lika glad över den varje gång vi ska se på film.
– All god mat vi har i kylen. För mig är det en fröjd att påbörja lunchen när det är smockat med färska grönsaker och annat gott. Tycker det är jättekul att laga mat när det finns fräscha råvaror hemma.
– Det positiva humöret träningen ger mig. Är så otroligt glad över att jag är igång igen. Känner mig välmående, glad, stark och pigg. Så tacksam över att jag får en chans att komma iväg om dagarna.
12179118-10207880623714831-175060435-n
Livets lycka <3 En bild från BB som betyder så himla mycket för mig. Ett ögonblick som är så värdefullt och stort. Att få lära känna sitt barn för första gången. 

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Så underbart gulligt när ens barn sover <3 som du säger hade man kunnat sitta & titta i timmar 🙂
    Åh det är så lyxigt att vakna till en härlig frukost & kvalitetsstunderna med ens man är ju verkligen guld <3
    Jag blir så peppad att komma igång med träningen nu när du startat. Är redan väldigt aktiv med promenader men måste få igång styrkan. Några övningar du har som favoriter?
    Själv älska jag att köra plankan tidigare men vet inte om man vågar köra på som vanligt nu efter graviditeten. Gör du speciella övningar nu efter graviditeten för att stärka upp eller du kör på som innan?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst är det så! 🙂 Förstår att du är det! 🙂 Ja, jag tänkte dela dom här på bloggen inom kort så håll utkik!! 🙂 <3 Jag kör på precis som innan men lyssnar på kroppen lite extra när det kommer till just bålen 🙂 kram

  2. Heidi

    Jag vet att du skrev det någon gång men vad är det för tv ni har? Jag hittar inte inlägget 🙂 Vi letar efter en ny och eran är så fin!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish