Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En helkväll

I söndags hade jag en helkväll  med en av mina allra närmsta vänner. Vi lärde känna varandra i sjuan på högstadiet och har sedan dess alltid hängt ihop. Vi började kvällen med goda förrätter och halloumi-burgare och avslutade med chailatte och cheesecake. En riktigt välbehövlig kväll som bjöd på många skratt. Känns så underbart att få komma närmre sina vänner igen. Har saknat dom så. <3 Självklart saknar jag mina nyfunna vänner i Göteborg också men dom är betydligt färre och jag ska se till att vi ses igen snart och att jag antingen åker ner eller att dom kommer upp och hälsar på oss.
Några har frågat hur jag gör när jag lämnar Jason ensam med pappa F och jag pumpar alltid ut mjölk så att det finns tillgängligt. När mjölken är slut så brukar F ringa så att jag vet ungefär hur lång tid jag har att röra mig på. Oftast så äter han inte sådär supermycket kvällstid vilket innebär att jag kan vara borta i säkert fem timmar utan problem om jag har fyllt en eller två flaskor. Innan jag åker hemifrån så ser jag också till att han är nymatad och helt mätt.
Fick också en fråga om alkohol och hur jag ser på det nu när jag ammar. Jag kan helt ärligt säga att jag har NOLL intresse för alkohol. Jag har i princip aldrig haft intresse för det.. Inte ens i tidiga tonår när man börjar upptäcka sådana saker. När jag flyttade till Göteborg och började jobba så blev det dock lite fler gånger än vanligt (under AW:s med jobbet) men annars så dricker jag alkoholhaltiga drycker ungefär två gånger per år. Så lite är det faktiskt! Varken jag eller F har växt upp med alkohol omkring oss och vi har inte heller upplevt ”det roliga” med att dricka. Så ja.. Jag dricker inte nu heller och känner inte direkt att jag missar något. Det har som sagt aldrig varit något som jag tycker är kul och jag tycker inte heller att det är särskilt gott. Alla är vi olika! =)
12736217_10208676572293048_586967183_n
Goda förrätter! Älskar att plocka lite av varje. Supergott bröd var det också till! Och en kall cola är ett måste när jag är ute och käkar. 
12781943_10208676572413051_363078344_n
Halloumi-burgare till varmrätt. Älskar denna!
12746308_10208676572533054_1621357583_n


Lite cheesecake på det!
12325091_10208676572493053_1976384566_n
Och en SÅ söt chai-latte. När vi hade ätit klart så tog vi en lugn promenad hem. Vi bor faktiskt i samma hus! Hur kul att ha sin vän som granne!? 
12782550_10208676571133019_174188494_n
Jag hade på mig en vit peplum-topp och svarta jeans. Såg nu att min gylf är halvöppen på alla bilder, haha 😉 Så typiskt att F inte ser sådant när han fotar.. 
12767717_10208676571213021_947547423_n

Tre av mina favoriter från Marc Jacobs. =)

Kommentarer

  1. Evelina

    Hej Gabriella! Jag är precis som du och har NOLL intresse för alkohol. Dessvärre har min pojkvän det har är ute väldigt ofta och det blir ofta för mycket alkohol på en kväll för honom.. Är alltid orolig när han är ute, dessutom med folk jag inte har en aning om vilka dom är. Och hans utekvällar resulterar oftast i att vi bråkar.. Jag blir ledsen och han irriterad.. Hur hade du reagerat om F hade annan syn på alkohol än du?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du!! Åh, förstår dig <3 Jag tror inte att jag hade kunnat leva med någon som var ute ofta och drack mycket.. För mig är det en så pass stor grej att jag känner behovet av att man har rätt samma inställning när det kommer till det. STOR kram <3

  2. Mikaela L

    Härligt med en utekväll, det är du värd <3
    Ser så trevligt & gott ut 🙂
    Jag har tyvärr missat båda ställena när jag varit uppe men bara hört gott om café Göteborg & costas verkar ju ha helt underbar mat. Jag har en dröm att få komma upp nästa sommar (ska jobba denna) & visa min man & lilla prinsessan Umeå. Känns som min andra hemstad <3

  3. Malin

    Jag älskar era klotlampor från Ellos i köket och skulle gärna vilja ha det så! Men förstår inte hur man ska få upp två stycken? Oftast finns bara ett ”uttag” för kontakt i taket varje kök, så undrar hur ni gjorde för att kunna ha två stycken upphängda? 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      F gjorde någon special-lösning med kablarna! Han är rätt händig och fixar det mesta, haha 😉 Kan höra med honom hur han gjorde när jag får tillfälle, kram

  4. Jungfrumamma

    Min plutt Väägrar flaska. Trodde jag aldrig. Har ju två äldre som blev delammade från början vilket gjorde att dom var vana vid flaska. Men denna lilla pojk, näe. Kommer aldrig ifrån. Man behöver det ibland.

  5. Sanna

    Hej!
    Jag undrar hur du hittade dina vänner nere i Göteborg? Jag har nämligen nyss flyttat ner till Umeå eftersom min pojkvän pluggar här och har just det problemet att jag inte vet hur jag ska lära känna nya personer. Blir ju lite ensamt utan kompisar här och det är ju inte så kul att alltid umgås med honom och hans kompisar.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag hittade dom via jobbet och via olika skönhetssalonger faktiskt hehe 😉 Så dom flesta nära vännerna är mina frisörer, nageltjejer och franstjejer! Sedan har jag ett par vänner som jag fick via jobbet och några som jag lärde känna via instagram! 🙂 Så det är lite olika. Oroa dig inte! Du kommer träffa någon! Försök att komma ut och jobba eller plugga så kommer det naturligt, kram

  6. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Vi dricker inte heller här hemma – det kanske blir 1-2 glas om året, vilket kanske i vissa öron låter konstigt, men jag tycker inte att det är gott, gör gott eller känns gott dagen efter 🙂 Det är så skönt att vakna upp varje söndagsmorgon och känna sig fräsch! 🙂
    Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish