Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

En korg med leksaker

Såhär förvarar vi Jasons leksaker. Han har inte samlat på sig sååå många leksaker ännu så än så länge får det plats i denna korg. Tycker att korgar är en riktigt snygg inredningsdetalj som samtidigt är väldigt praktiskt i dom flesta rummen.
12735728_10208626608883994_121829893_n
Hur förvarar ni barnens leksaker? 
12746257_10208626608923995_1813592022_n
Den stora dockan (Alfons) har min mamma sytt till Jason och den stora musen fick han i julklapp (också från mina föräldrar). Min lillasyster köpte den röda ”babblaren” till honom när hon var på besök förra veckan. 

Kommentarer

  1. Alexandra

    Hej! Vi är säkert många som läser din blogg som också bor i Umeå, skulle vara roligt om du ville dela med dig utav ex vad restaurangen ni åt på hette och liknande saker så man kanske får sig lite tips! Tack för bra blogg!

  2. Malin Lindfeldt

    Jättefin korg. Ska bara uppmärksamma dig på att den kan vara farlig. Min kompis har trillingar, och en av dem började plötsligt att kräkas. Då upptäckte pappan att han lyckats gnaga av en spetsig bit från korgen och svalt Som tur är kom den ju upp, man vill inte ens tänka på vad som kunnat hända.
    Absolut inget pekfinger mot er att ni har en sån korg, man kan ju inte förutse allt. Ville bara dela med mig då man självklart gör allt för att undvika olyckor med sina små.

  3. Pamela

    Jag förvarar oxå Wiltons leksaker i en korg på golvet och som tur är har han inte heller så mycket leksaker ännu för vi bor ännu bara i en två:a! 🙁
    Kram dina du!

  4. Jeanette

    När de är så små, så behöver dem inte så mycket heller till & börja med 🙂 Tycker det är ett bra sätt att förvara leksaler på, för då har dem lättare att komma åt sina leksaker. Har inte bestämt vilken förvaring vi ska ha till minstingen sen, men stora dottern har en stor garderob där lite av utrymmet utnyttjas till leksaker, lite backar på golvet & sen har hon en bokhylla.

  5. Mimmi

    Vi har en vit låda från Ikea för tillfället med hennes leksaker, den står dock i vardagsrummet då Agnes rum är på ovanvåningen, vilket betyder att vi har leksaker i hela huset nu sen hon började gå.. Men vad gör man inte för de små <3

  6. Carolin

    Så fint hans rum är 🙂 . Vi förvarar Nellies leksaker i lådor (dröna) från Ikea 🙂 , hon har rosa/svarta men ska byta ut de svarta till vita :), de sväljer mkt leksaker vi har expedit bokhylla så dom passar perfekt där i 🙂 . Nu till Vincent beställde jag en sån snygg Papperspåse med en sovande hund på bla blir snyggt i vardagsrummet då jag inte vill ha vad som helst 🙂 . Bor i en 3:a just nu så Vincent har inget eget rum . Kram

  7. LIVSGLITTER

    Mina Vildingar är ju 7 och 5,5 så dom har ju hunnit samla på sig enormt med leksaker, för någon månad sedan rensade vi rejält, speciellt plastleksaker gick bort, älskar trä, så himla fint och nostalgiskt! Förvarar i allt från korgar till skåp och byrålådor, dock får det ju inte stanna där speciellt länge, haha, men det är ju så det är i barnrum 😉 Man får passa på att fotografera när man väl har städat och rensat, man får hjälpa dom med det sista ”piffet” så att säga!
    Kramar Louise

  8. Vernesa.24 år tvåbarnsmamma/-39kg

    Är ni likadana som jag & min man haha så är de kört , vi har massa korgar & förvarings lådor .. Men leksakerna hittar sin väg ut i hela lägenheten & man trampar på varje leksak haha .. Sen svär man på att aldrig köpa fler men ändå så fylls rummet för varje dag haha .. Tror det är mest mamma & pappa som köper grejer man aldrig hade som liten haha

  9. Erika

    Åååh vad snyggt!! Vart har du köpt korgen??
    Der börjar bli dyrt att följa dig gabriella! Har redan beställt den korgen du har filtar i..
    Kram kram!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish