Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

På vårt matbord

12735831_10208598892511102_310268684_n
Tre lyktor från Iittala + en skål från samma märke står på en marmorbricka mitt på vårt köksbord. Jag är dock inte helt nöjd och funderar på att byta ut marmorbrickan (som är rund) mot en bricka som är kantig istället. Har också lust att köpa lite högre ljusstakar då jag tror att det skulle göra sig finare. Kanske några enkla i silverfärg. 

Kommentarer

  1. Annika

    Så roligt att du har mycket finsk design hemma. Man ser ju mycket svenskt på bloggarna, men just Iittala eller Arabia hur ju så mycket fint. Är också nyfiken på Iitttala-besticken. Hälsningar, Annika (född och uppvuxen i Finland, nu bosatt i Österrike)

  2. Hanna

    Hej! Vill först säga att jag älskar din blogg och du & din familj är så himla fin.
    Sen har jag en fråga angående hur ni ser på vaccination. Jag vet att ni gjort valet att inte vaccinera Jason men lite mer ingående om hur ni tänkte när ni gjorde valet och hur ni ser på att ni eventuellt ska åka utomlands och han inte är vaccinerad. Tycker det är spännande att höra era tankar om det då jag själv inte vet hur jag ställer mig till att vaccinera min son. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du! 🙂 vi läste på om både fördelar och nackdelar. Jag började läsa på redan tidigt under graviditeten och det gjorde även F. Vi pratade mycket om det med nära och kära, läkare och barnmorskor. Funderade och pratade mycket med varandra också samtidigt som vi fortsatte läsa på. Kan varmt rekommendera boken ”vaccin skador och risker” om man vill läsa mer om just nackdelar och risker med vaccin. Sedan finns ju givetvis SÅ många fördelar också. Men för vår del så väger nackdelarna tyngre än fördelarna. Att resa med honom ser vi inte som ett problem. Man tar ju en risk oavsett vad man gör. att vaccinera är en risk och att inte vaccinera är också en risk. Man får försöka bestämma sig för vad man tycker väger tyngst enligt en själv efter att man har samlat på sig kunskap! 🙂 Kommer inte gå så mycket djupare i detta här på bloggen då vi valt att inte ”skylta” så jättemycket med att vi inte vaccinerar. Tycker att det är upp till varje familj! Vi gör alla det vi tror är bäst för våra barn <3 STOR kram och hoppas ni kommer fram till rätt beslut. Kom ihåg att ni alltid kan skjuta på vaccineringen om ni är osäkra och vill läsa på mer!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har inte köpt dom än! Dom är ju SÅ dyra! 🙂 men ska slå till om någon månad tror jag när annat inte är prioriterat när det kommer till pengar <3 kram och tack för fina ord <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gå in på loppi.se och klicka dig in på ”bloggar” 🙂 Där ska det gå att skapa en blogg. KRAM och tack för fina ord <3

  3. Therese

    Kan inte du länka till dina johnny bulls du har? Eller vad heter dem? Är det de höga eller de låga du har? 🙂 vill så gärna ha liknande men hittar inte vilka du har..trodde du hade skrivit det i bloggen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom finns på nelly.com och jag har länkat dom flera gånger om du kikar i arkivet 🙂 Jag har dom mellanhöga! 🙂 KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish