Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vackra Umeå

Igår tog vi en lång promenad längs älven med hundarna. Vi bor precis vid vattnet så det är riktigt fin utsikt och underbara promenadsträckor precis bredvid. Älskar! Känner sådant lugn här uppe i Norrland. – speciellt soliga dagar under vintertid. Blir sådär härligt krispigt och klart ute och man mår så bra av det. Vi köpte iallafall med oss lite lunch från en restaurang i närheten som vi åt när vi hade kommit hem. Hoppas verkligen på fler sådana här dagar. Nästan så att man inte alls vill fly kylan här i Sverige utan snarare tvärtom -njuta av den! =)
12666282_10208557070945589_1847393038_n
Fint va!? Önskar jag hade lyckats fånga fler bilder då denna inte blev sådär superduperbra. Tyvärr så dog min mobil preciiiis efter att jag hade knäppt denna, så det får duga. 

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Så vackert! <3 älskar Umeå!
    För mig känns det verkligen som att komma hem när jag besöker stan..för jag har varit uppe minst två gånger om året under hela min uppväxt eftersom min farmor & farfar bort där (bor i Malmö så resan tar sin tid..haha).
    Nu har det blivit färre gånger tyvärr men blir ju så när man skaffar egen familj osv. & tyvärr gick min farmor bort nu i Januari som var sista kopplingen till stan 🙁 men vi har såklart familjevänner & min gudfar osv men blir ändå inte på samma sätt.
    Nog om mig..mysigt för er att få vara nära er familj igen & älskar verkligen Umeå..alla som inte varit där borde verkligen göra ett besök!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ellerhur! SÅ fint <3 Men ååh 🙁 Förstår det fina du <3 Tack för att du delade med dig. Instämmer verkligen, det är en sådan mysig stad, kram <3

  2. Sara

    Välkomna hem Vilken härlig bild, saknar älven nu lite känner jag! Vi bodde tidigare jättenära och jag promenerade längs den varje dag, nu har vi köpt hus och flyttat ut till Röbäck. Jättefint men inget vatten att gå längs med tyvärr på barnvagnspromenaden.. Tack för en härlig blogg och extra kul att läsa nu när ni flyttat hit igen Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh tack <3 Jaa, jag förstår det. Det är ju så vackert! Men lyx med hus! Vi letar också efter huset med stort H 🙂 KRAM finaste du <3

  3. Lisa

    Så härligt! Det måste kännas bra att vara så nära familjen igen osv. nu! Bor också i Umeå, har alltid älskat staden. Kram! <3

  4. Sandra

    Hej Gabriella,
    Tänkte höra med dig hur ni gjorde när ni flytta till Göteborg? Läst på din blogg att ni hade förstahandskontrakt på en 2:a.
    Då jag och min pojkvän planera flytt ner dit, undrar jag hur ni gick tillväga? För vi försöker leta via internet men jätte svårt att hitta hyreslägenheter där…
    Tack oavsett om du svarar eller inte!
    Mvh,
    Sandra

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 Vi flyttade till GBG utan varken jobb eller lägenhet. Vi tog bara pick och pack och åkte! 🙂 Vi bodde på hotell i en vecka med alla våra saker och sökte under tiden lägenhet. Vi fick ett tredjehands(!!)kontrakt via blocket och en månad senare fick vi ett förstahandskontrakt på en trea via blocket. Hyresvärden var Västerstaden. Vi fortsatte söka lägenhet och fick via boplats sedan förstahandskontrakt trots att vi inte hade någon kötid. Hyresvärden var Wallenstam och dom valde ut sina hyresgäster själva baserat på inkomst osv 🙂 Så på så vis fick vi kontrakt på vår fina tvåa :)kram!

  5. Ylva

    Jag blir sugen på att flytta upp till Umeå också när jag läser din blogg! Verkligen en jättemysig stad med naturen nära!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish