Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En liten throwback

Sommaren 2014. En sådan varm sommar med massor av sol, värme och härligheter. Kan nästan få tillbaka känslan jag hade i min kropp bara jag tänker tanken på hur det var då. Kommer ihåg att vi precis hade fått vårt första lägenhetskontrakt i Göteborg och att vi var vid havet varje kväll för att bevittna solnedgången, kramas, hämta energi inför nästa arbetsdag och bara njuta och må. Nu sitter vi här i gamla Umeå igen och vem hade kunnat tro det då? Livet är ta mig tusan fantastiskt! Så oförutsägbart och fint. Något jag ständigt försöker lära mig och bli bättre på är att förstå att det inte spelar någon roll hur mycket jag planerar! Om livet vill annorlunda så blir det annorlunda. Klart att man kan ha långsiktiga mål men att leva i nuet är verkligen A och O. Ingen vet hur allt kommer se ut som ett år, en månad eller en dag.
11671-bild-kopia-14
Åt goda vegetariska burgare hemma i lägenheten. 
11671-bild-kopia-50
Bar snygga, somriga outfits! Denna var en stor favorit i garderoben där och då. 
11671-image-10


Lilla familjen i Slottsskogen <3 

Kommentarer

  1. Josefine

    Sprids verkligen bara kärlek, värme och energi här på din blogg, så roligt att ta del av 🙂 Din lilla familj verkar helt underbar förövrigt! Hoppas ni kommer trivas lika bra, om inte ännu bättre på nya stället 🙂 kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish