Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Storytel

I samarbete med Storytel så har jag fått äran att testa deras fantastiska tjänst. Hos Storytel hittar du allt från bestsellers till prisbelönta deckar, svindlande romaner och mäktiga biografier på både svenska och engelska. Det finns flera tusentals ljudböcker att välja bland och lyssna på direkt i mobilen. Jag brukar ladda ned böcker offline och ha flera på gång samtidigt för att kunna välja fritt och olika beroende på humör. När Jason blir lite större så kommer vi tillsammans att kunna lyssna på sagor. Hur mysigt låter inte det!?
Storytel är världens första tjänst för strömmande läslyssning och sedan lanseringen 2005 har mer än 1 000 000 ljudböcker lyssnats på genom tjänsten, som fungerar till alla smarta telefoner. Offlinefunktionen gör det även möjligt att lyssna på ljudböcker även när det inte finns tillgång till internetuppkoppling.
12626042_10208499478505814_423297868_n
Jag lyssnar helst på min ljudbok i soffan medan Jason tar en tupplur mitt på dagen. För mig som mamma är det en avkopplande stund där jag får blunda, lyssna och bara koppla av. Jag blir lugn och fyller på med ny energi. Sedan tycker jag också att det är jätteskönt att stoppa i hörlurarna och ta en promenad med vagnen. Var föredrar du att läsa din ljudbok? Dela gärna med dig!
Tre böcker som jag är nyfiken på finner ni HÄR, HÄR och HÄR. Har hört så himla mycket bra om alla tre! Har ni läst/lyssnat på någon av dom? Hela utbudet kan ni förresten spana in HÄR. Finns så mycket att välja bland!
Jag är jättenöjd med Storytel och tycker självklart att även du ska få prova på denna tjänst och få tusentals ljudböcker direkt i din mobil. Klicka på länken, HÄR och prova Storytel helt gratis i 30 dagar! Erbjudandet gäller t.o.m 29/2.
Inlägget är i samarbete med Storytel.

Kommentarer

  1. Jenny

    Åh jag fick tre månader gratis storytel i samband med att jag köpte ny telefon + tecknade abbonemange hos Telia! Det var i augusti förra året, precis i samband med att jag och sambon skulle åka till Kreta! Perfekt att ligga i solen och lyssna på ljudbok samtidigt =) sen dess KAN jag inte vara utan den! Jag lyssnar på ljudbok varje kväll när jag somnar! Älskar det! Ser framemot att ta en lång barnvagnspromenad i framtiden och lyssna =) stor kram!

  2. Linda

    Hej! Måste bara säga att jag är så imponerad av dig att du tar dig tid och svarar oss alla här inne. Känns som man känner dig 🙂 började följa dig när du va gravid och ja va gravid då med och det är så himla kul att fortsätta följa dig när vi båda är mammor nu. Jag är aldrig den som kommenterar några bilder på insta el gillar men dig känns de så naturligt att skriva till och fråga saker. Hur många gånger på dagen sover Jason ungefär och hur länge sover han varje gång? Är han lättväckt. Jag har en son med kolik som knappt sover nåt pga att han har svårt att koppla av. Jag hoppas de ska vända snart så han får ro och kan få sova lite mer, dom behöver ju få sova de små. Hoppas flygresan gick bra! Längtar tills vi får se er nya lägenhet. Jag är tokig i inredning och shoppar väl kanske lite för ofta saker till hemmet och fixar o styr hemma 🙂 min man blir galen 😉 ( jag är oxå gift, gifte mig i augusti och fick barn i november så 2015 va ett bra år 🙂 min man friade på nyår 🙂 ) så nu har jag 2 barn, ett sen tidigare en dotter på snart 9 och vår son på snart 3 månader. Vill precis som dig ha ett till barn snart 🙂
    Ha de så bra!
    Kram Linda

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 🙂 Men ååh tack! <3 Det är lite det jag eftersträvar! 🙂 En nära relation med dig som läser. Tycker vi är som ett härligt tjejgäng här inne som peppar, stöttar och hjälper varandra. Delar tankar osv! 🙂 Så kul att vi var gravida samtidigt och att vi nu har var sin liten. Så SÅ mysigt<3 Hmm, han sover ju hela nätterna utan uppvak (cirka 23-08), äter lite och sover igen till runt tolv på dagen. Sedan sover han kanske bara en halvtimme lite här och där under dagen. Går vi ut på en längre promenad eller åker bil så kan han sova längre! Jaa, han är lättväckt på dagen skulle jag säga! På natten kan han sova oavsett vad utan att vakna. Förstår dig <3 Hoppas verkligen att det löser sig snart 🙂 Det gick toppen att flyga. Superskönt! Åååh, låter precis som jag 😉 vad mysigt. Tack för att du delade med dig. Så underbart att du vill ha en till liten. Längtar ihjäl mig men har inte ens fått tillbaka mensen då jag helammar. Hoppas den kommer snart så att vi kan komma igång, hihi. KRAM fina du och ta hand om dig och familjen 🙂 <3

  3. Ida

    Skönt att det inte bara är jag som går med lurar i öronen när bebis sover i vagnen. Känns som folk tycker att det ser illa ut, men bebis varken lider eller har någon glädje av om jag har lurar i öronen eller inte när hen ändå sover!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaså!? Har aldrig upplevt att någon tycker det! Klart man ska kunna ha lurar i öronen! Bebis sover ju i vagnen och man ser ju om han/hon börjar vakna! Kram fina du <3 Ha en fin kväll!

  4. Fanny

    Jag älskar storytel! Lyssnar alltid innan jag ska sova, är så avkopplande 🙂 jag tycker el choco är riktigt bra, svensken i Bolivia, väldigt intressant 🙂 även gömda är bra, ganska tragisk men man blir fast!!
    Hoppas resan har gått bra idag, kram!

  5. Elin

    Jag rekommenderar verkligen ”det ska bli ett sant nöje att döda dig” som Magdalena Graaf skrev. Riktigt bra!
    Har lyssnat på den typ 3 gånger!
    Kram!

  6. Cecilia

    Lyssnar alltid på storytel när jag är ute och motionerar. Har precis lyssnat klart på Arvet efter dig. Jojo Moyes är bäst på fina historier! Kan rekommendera Livet efter dig, Sista brevet från din älskade och Sophies historia. Så bra och gör att du vill ta en extra promenad bara för att få höra fortsättningen 🙂

  7. Tove

    Jag använder också Storytel och började göra de under min graviditet för 2 år sen! Bästa böckerna jag vet är Skulduggery Pleasent, har lyssnat på hela serien (9 böcker) i varv säkert 6 gånger!! Reckomenderar dom starkt! Spänning och humor!:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish