Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Ett minne

Året var 2012 om jag inte minns helt fel. Jag hade mens (och jag blir världens känslofreak när jag har det, haha) och vi cyklade i regnet genom stan. Vi skulle till gymmet! Mitt i allt och från ingenstans så börjar jag gråta som en unge och F fattar ingenting. ”JAG HAR SÅ FULA TRÄNINGSKLÄDER” fick jag fram. Grät och grät och grät. ”JAG VILL INTE TRÄNA I DET JAG HAR PÅ MIG FÖR DET ÄR SÅ FULT OCH JAG ÄR SÅ FUL OCH ALLA TJEJER ÄR SÅ SNYGGA PÅ GYMMET”.  F tröstade och kramade och sedan gick vi in på Stadium och köpte ett lila linne från Nike + ett par svarta träningstights till mig så att jag kände att det var okej att träna sen. Dessa känslor som uppstår i samband med den veckan på månaden alltså, haha. 😉 Man blir så larvig vissa gånger! Men just för stunden så känns det som händer inte minsta larvigt utan snarare ytterst viktigt och relevant.
12539957_10208434214954266_2057616874_n
Två bilder från den kvällen, haha.. 

Kommentarer

  1. Lisa

    Åh så fint av han att han gick med dig till en affär och köpte nytt 🙂
    Det är kärlek det <3
    Jag blir värsta monstret/b*tchen innan mens, blir mest arg och sur inte ledsen 😉 och jag fattar inte varför 😉
    Förrän mensen kommer och då trillar poletten ner haha 😉 just det ja det var därför jag var så hemsk…
    Tänk vad vi tjejer/kvinnor får stå ut med alltså 😛

  2. Emma

    Åh tänk om en ändå kunde ha så mild pms.. Jag menar inte att förminska dina känslor, alla är vi olika, men jag hade så mkt hellre gråtit över det än att ha det så som jag har det ca 3 veckor varje månad. Jag blir så förbannad över minsta lilla sak som min kille säger eller gör vilket leder till att han drar sig undan och då blir jag jätteledsen och gråter resten av dagen/kvällen. Jag hade gjort vad som helst för att få ändra på min pms.
    Men ja, ens känslor under den tiden är rätt galna :p

  3. Mia

    Haha 🙂 Skrattar verkligen inte åt dig utan jag skrattar med dig och alla andra tjejer 😀
    Är helt sjukt vad man kan få för känslor ibland, och hur orelevanta dom än må vara för herrana är dom högst relevanta för oss!
    Även om man efteråt själv förstår hur knasigt det var 🙂
    Kul att du kan bjuda på dig själv, är därför jag gärna läser din blogg.
    Du bjuder på bitar av hela livet, inte bara de bättre bitarna!
    Tack för det 🙂
    Kramar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish