Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lekte modell..

Alltså dessa bilder! Skrattade lite smått när jag fann dom långt ner i en låda i förrådet. Är dock sjukt tacksam för att jag har dom! Så kul att se tillbaka på och se hur jag har förändrats både utseendemässigt och när det kommer till klädstil. Dessa bilder är tagna 2011/2012.
12596489_10208434214714260_1148215996_n
Har ni liknande bilder på er själva?

Kommentarer

  1. Sandra Berglund

    Ja de har jag :)! Var ”modell för en dag” så blev sminkad och fotograferad på olika bakgrunder och sedan fick jag köpa så många jag ville av de bilder som togs. 😀 rätt kul att ha och kunna se tillbaka! 🙂
    Sköt om dig Gabriella! Din blogg är fantastisk! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men såå kul!:) Det är ju himla roligt att ha kvar och se tillbaka på <3 Tack underbara du och stor, stor kram <3 ta hand om dig 🙂

  2. Linda

    Vad fin du är! Haha jo jag och en kompis har några från mitten av 90-talet då vi knäppte hemma själva. Vi ville ha en vit bakgrund för det var ju ’proffsigt’ så vi hängde upp ett vitt skrynkligt lakan haha! Sen sitter min kompis med en torkad ros i handen o ler hahaha! Visst är det roligt att ha.

  3. Emma

    Jaaa, jag har ”modell-bilder” från nät jag bodde i LA 2004, kul att kolla tillbaka och tänka ”Vad ung och snygg jag var” Nu är jag lite mamma-plufsig, men Lovis är bara 2 mån Lycka till med flygningen imorgon!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish