Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

BULLDOG

Tänkte slänga in ett litet snabbt tips för er som har en pojkvän/man/pappa/bror som är sugen på ny hudvård. Dessa är kanonbra! Billiga, doftar gott och håller huden ren. F har använt dom under längre tid men sedan tog dom slut och vi handlade inte hem några nya. I samband med att jag beställde produkter till mig så köpte jag även dessa så nu kan han börja igen. Stort tips =)
12571240_10208447721331917_867693894_n
Dessa är lite ”snällare” mot hyn! Sen finns även originalet i grön förpackning. Ni kan bland anat köpa produkterna HÄR (adlink). Jag köpte dessa på KICKS hemsida. 

Kommentarer

  1. Ella

    Köpte dessa till min pappa för några år sedan, men de står bara högst upp i badrumsskåpet orörda.. Haha 😉 kul att du gillade presenten pappa, eeellleeer inte.

  2. Sara

    Hej Gabriella. En fråga som inte gäller ditt inlägg. Använder ni Sempers magdroppar till Jason eller kör ni enbart holistic d droppar? Tacksam för svar!

  3. Paulina Aspljung, Skönhetsbloggare

    Haha, min kille flagnar i pannan och på näsan och har gjort det under hela vinterperioden. Säger hela tiden till honom att smörja in sig men det gör han inte. När han kommer in i badrummet på kvällarna när jag utför min kvällsrutin brukar jag alltid kleta in honom ändå, moahaha.

  4. elin

    Hej! Undrar bara vart inlägget om tv/padda/mobil användning till barn tog vägen? Jag satt på bussen och hann bara läsa hälften och när jag skulle fortsätta när jag kom hem så var det borta. Vore intressant och läsa din åsikt. Med vänlig hälsning, Elin

  5. Sara

    Hej Gabriella. Skulle du kunna va gullig och skriva hur många droppar av holistic d droppar ni ger och hur ni ger dem?
    Tack!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish