Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Svampsoppa

Soppa denna årstid är enligt mig bland det godaste man kan äta. Igår kväll slängde vi ihop en riktigt god soppa som var enkel att göra. Dom enda ingredienserna vi använde är dom som ni ser på bilden nedan + lite olivolja och smör.
12650666_10208494699906352_1221124153_n
Vi stekte skivade champinjoner och paprika skuren i bitar i olja + lite smör. Saltade och pepprade. Under tiden så skalade och tärnade vi potatisen och lät den koka i havregrädden (iMat från Oatly) + lite buljong. När potatisen var mjuk tillsatte vi svampen och paprikan som fått yta + timjan. Smakade av och mixade lite lätt med stavmixer. Tillsatte någon matsked med ifraich precis mot slutet. Blev jättegott och enkelt. =)
12650439_10208494700026355_1614497739_n
Klaaaart =) Soppan blir väldigt matig och krämig och vill man ha den mer rinnig kan man bara tillsätta vatten när man ska koka potatisen.

Kommentarer

  1. Elin

    Hej! Har inte kommenterat här innan, men jag såg bilden på ig om make-Upen från Estee lauder, och att någon kommenterat att de testar på djur.. Detta stämmer ej!! (Jag är hudterapeut och jobbar på kicks) och kan tala om att inget märke som testas på djur får säljas på kicks! Finns dock märken som lyckats undgå regeln genom att betala kinesiska företag att testa deras produkter (då i Kina är det lag att djurtesta produkterna) exempelvis Mac! Men estee lauder gör inte detta, så släng inte sminket nu 😉 för övrigt så hittade jag din blogg för någon månad sedan och tycker du gör ett fint jobb Har till och med börjat laga lite vego mat här hemma

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh så underbart!! GLAD jag blir av att läsa detta 🙂 SÅ underbart! Tack för att du tog dig tiden att skriva detta och tack för så underbara ord 🙂 Kul att du börjat med lite vego där hemma haha 😉 KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish