Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Saker ni kanske inte visste om mig

– Jag hatar när folk visslar inomhus. Har fått för mig att det betyder otur, haha.
– Jag är besatt av att ha rena handdukar hemma och tvättar dom liiite för ofta. Det värsta jag vet är när dom känns minsta lilla smutsiga.
– Ibland har jag helt sjuka tvångstankar i form av att jag måste äta upp varenda riskorn på tallriken, haha. Så himla knäppt! F brukar skratta åt mig massor.
–  Vad som cirkulerar i in hjärta just nu? Jag så himla sugen på att köpa ett bestickset från Iittala. Dom är så, så, så snygga men ordentligt dyra! Dessutom måste vi köpa två paket och det är ju ännu dyrare. Kan inte riktigt bestämma mig för om det är värt det eller inte. Bestick är ju något man kan ha i typ 10 år (eller mer!?) så borde egentligen slå till. Kommer att uppskatta dom varje gång vi äter.
– Jag har jätte-otur med mina mobiler och förstör dom alltid efter bara någon månad. När jag väl har lagat mobilen så tappar jag den oftast i marken igen efter bara någon vecka. Vad är oddsen!?
– Jag har dansat i princip hela livet men slutade när jag gick gymnasiet.
– Jag klarar verkligen inte av att se en skräckfilm. Får så ont i magen, blir ledsen och kan inte sova efteråt. Det är verkligen ingenting för mig.
– Jag hatar kokos”vatten” och får kväljningar av det. Däremot så har jag precis upptäckt att det är sååå gott i smoothies så nu använder jag det om jag vill ha en ”lättare” version av en sådan.
bild-83
Här försökte jag dricka en precis som den var, haha.. Gick inte så bra. 😉

Kommentarer

  1. Hanna

    Vi har ett stort bestickset med alla tillbehör osv från hardanger bestikk. Är så skönt att ha allt i samma stil plus att det känns som att dem klarar diskmaskinen mycket bättre än de gamla från ikea. Verkligen en bra ”investering” tycker jag!

  2. Tina

    Det där med att vissla inomhus började jag faktiskt flina åt för jag är av indiskt ursprung och ända sedan jag var liten har min pappa sagt att man blir av med pengar om man visslar inomhus! Det sitter tyvärr i än idag! Superfin blogg förresten <3

  3. Elli

    Haha åh känner igen mig med visslandet! Jag jobbar på båt och där sägs det att det blir sjögång om man visslar så får panik även om det är på land folk visslar

  4. LA

    Tack och lov att jag inte är den enda som avskyr kokosvatten. Känns som att alla älskar det och häller i sig det för att det är så nyttigt och gott. Tycker helt ärligt att det smakar typ svett, haha. Så jäkla nasty, kan tänka mig att det funkar i smoothies men att dricka det som det är, nä not my cup of tea.

  5. Molly

    Det där med kokosvattnet har jag också riktigt svårt med, får kväljningar också haha! Köpte med smak första gången jag testade vilket var äckligt, skulle självklart övertyga mig själv om att kokosvatten är så gott som alla säger så jag testade naturell. Det var ju verkligen inget vidare heller! Men i smoothies är det verkligen dundergott!

      1. Elena

        Haha jag som är från Ryssland tänkte precis skriva samma sak. Att man visslar bort sina pengar. Blir galen när min man visslar inomhus haha!

  6. Sofie

    Såg just att cervera har 20-50% på alla bestick (jobbar inte där, fick bara ett medlemsmail haha), vet inte om de du vill ha finns där men kan ju vara värt att kolla! 🙂

  7. Carolin

    Har ni råd så köp besticken de e ju ngt som håller länge :). Jag samlar på Disneys Julservise från fyrklövern där kostade besticken över 7000:- fick en chock ville inte köpa me tanke på att den används ca 1 månad varje år :), men använder man de dagligen så utnyttjar man dom ju :). Nu samlar jag på deras Musse pigg servise och har som vardagligt porslin (är ett disneyfreak ). Vi fick lite dyrare bestick en jul av sambons föräldrar de håller än blir inte böjda el ngt e i fint skick fortfarande :), dom kostade 1500:- på ett erbjudande va 12 st av varje :). Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad kul det låter 🙂 jaa, vi kanske ska slå till ändå då ;)kram fina du och tack för att du delade med dig <3

  8. Madeleine

    Haha jag är likadan med handdukar! Det blev dock ännu värre efter att jag lyssnade på radion där en kvinna berättade att man ska byta handduk efter tre användningar(!!!!) pga alla döda hudceller pch bakterier som lossnar när man torkar sig efter handtvätt/dusch

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish