Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Argan oil

12386637_10208165615319443_1278058198_n
Har ni testat denna serie från The Body Shop? Underbara är dom! =) Annars så är mina favorit-dofter därifrån hallon och persika som tyvärr inte alltid finns inne att köpa.

Kommentarer

  1. Erika

    Min favoritserie! Fast citron är nästan snäppet godare men precis som hallon och persika säljs den bara på rean 🙁 kram!

  2. Karin

    Hej fina! Jag har för mig att jag läste att du använde kokosolja som hårinpackning, hur gör du med den? Hur länge sitter den i? I bara längderna eller i hela håret? Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har den bara i längderna (mest i topparna då jag har rätta torra hårtoppar)! 🙂 brukar massera in lite mellan händerna och sedan fördela i handukstorrt hår. Gå runt med en handduk över håret i en halvtimme och sedan skölja ur 🙂 kram <3

  3. Michaela

    Jag har inte hunnit med att testa den, men ska försöka göra det 🙂
    Mina favoriter är mango och jordgubb bodybutter:)
    Kika gärna in hos mig I mitt lilla krypin 🙂
    I min blogg får ni läsa om allt från Matlagning shopping,plikt tips,musik och psykisk ohälsa. Välkommen in 🙂
    ✔Jävla Kvinno vecka!
    ✔Shoppingrunda
    ✔Skulle du hellre vara utan känslor än att ha dem?
    ✔ Vem vill du ha vid din sida när dina drömmar slår in?
    ✔ Är du lika glömsk som jag?- Här får du tips
    ✔ Min stora kärlek ❤
    nouw.com/Nordengrim

  4. M

    Hej!
    Du har visat många fina saker till er son! Skulle du kunna tipsa om bra dop/namngivningspresenter? Ska på dop nästa helg och behöver tips på annat än de klassiska dopgåvorna som smycken m.m. Jag vet inte alls vad barnet har.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul! 🙂 Glad jag blir 🙂 jag tycker det finns såå mycket fint och jag skulle satsa på en mer personlig present! Går ju att beställa ex. fina klossar med barnets namn, födelsedatum + foton på barnet osv eller ett gosedjur/snutte med ex. barnets namn på. Kostar inte så mycket och är ju en sådan himla rolig och fin present som alltid är uppskattad! 🙂 Googla så hittar du massor med hemsidor. Kramar!

  5. Dani

    Wild Argan Oil doftar för gott alltså. Funderar på att köpa både skrubben, duschkrämen och body lotion för att doften ska sitta längre =)

  6. Filippa

    Hejhej! Kan inte annat än att hålla med dig! Argan Oil-serien är fantastisk! Även hallon och persika! Jag var nere på stan för ett par veckor sedan och fyndade hallonparfymen (som jag länge letat efter). Bara 80 kr! Fyndade även body misten i doften persika som jag är HELT SÅLD på. 65 kr för den! Funderar om jag ska gå ner och köpa en till, som jag kan ha till sommaren. Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish