Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Rensa och packa

Våra senaste dagar har bestått av att packa och rensa, plocka och fixa. Är så trött på att bo i kartonger just nu och skulle kunna göra vad som helst för att slippa detta flyttkaos. Som tur är så är det inte allt för länge kvar nu. SÅ skönt.
12576182_10208466952332680_548637924_n
Här om dagen slog jag in porslin i tidningar i soffan. Är livrädd att något från Mateus ska gå sönder trots alla lager. Har med stora bokstäver skrivit ”FÖRSIKTIGT” på alla kartonger som innehåller porslin, hehe. 
12625647_10208466952172676_2038668853_n
Passade också på att rensa min vanliga handväska och där fann jag alla dessa läpprodukter. Hur sjukt!? Om det är något jag har mycket av här hemma när det kommer till smink så är det just grejer för läpparna.. 

Kommentarer

  1. Lovisa

    Vi har med några fat och så från mateus, men de är ju ganska stora. Och jag ser på bilder från ert kök att ert ser likadant ut som vårar.. Men ni får plats mer era stora mateus fat i skåpen? Eller hur förvarar ni dem? Behöver tips hihi.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har ett superstort serveringsfat som inte ryms och det förvarar vi i en utdragbar låda i köket 🙂 Allt annat ryms i vanliga skåpen 🙂 kraam fina du <3

  2. nathalie

    hej, jag undrar vad du tycker om den läpp plumpern som syns på bilden från xbeauty? har själv funderat på en sån ett bra tag!:-))

  3. josefine

    Kan tipsa om att köpa bubbelplast istället och slå in all porslin med 🙂 Det gjorde vi när vi flyttade och inget blev färgat av tidningspappret och inget gick sönder. Vi fick tips när vi var och köpte flyttkartonger och det var verkligen super bra. Slog även in vissa möbler, som spjälsäng osv som vi var extra rädda om!

  4. Cathrin

    Min handväska är också full i läppglans, läppstift och diverse andra läpprodukter. Även ett gäng handkrämer ligger nog dolda där i. Konstigt att det är ett samlingställe för sånt. 😉
    Lycka till med flytten!

  5. Helena

    Nu kanske ni har slagit in det mesta, men ett litet tips; köp bubbelplast på rulle på tex Järnia, Bauhaus och liknande. De är rätt många meter på rullen och är perfekt att slå in det ömtåliga i. Vi har använt oss av det vid vår senaste flytt och inget gick sönder, Sen så slipper man också trycksvärtan och den ofräscha känslan av att slå in i tidningspapper.

  6. Fanny - 21 årig morsa

    Jag minns när jag flyttade och hade ett sånt ”kakfat” som jag var otroligt rädd om, slog in den i tidningspapper och så bara hör jag ”knäck” så gick hela av?! Jag som kämpat SÅ för att slå in den ordentligt.. haha!
    Hoppas att ditt porslin håller. <3

  7. Amanda

    Oh det här blev en väldigt bra påminnelse för mig att beställa hem Hurraw. Helt glömt bort det fast det är min absoluta favorit. Så tack för det :-*

  8. jennifer

    Jag äälskar din blogg. Hittade ditt konto på instagram under mitten av din graviditet och har följt dig sen dess, en underbar liten son har du!
    Ett tips, slå inte in porslin i tidningar. Speciellt inte ljust porslin eftersom färgen ifrån trycket på tidningarna färgar av sig lätt! Använd handdukar istället!

      1. jennifer

        Tack själv ❤ och jag skriver genom egen erfarenhet, fick nämligen lära mig det den hårda vägen när jag flyttade… lycka till med eran kommande flytt förresten! Kram

  9. Erika

    Hej!
    Har inget med detta inlägg att göra.. Men jag har en fråga.. började följa dig när jag var gravid och har nu en liten tjej på 6 veckor… graviditeten gick så mycket fortare när jag hade din blogg att följa. Var sjukskriven den v 7 och var riktigt dålig.. Men men nog om det..
    Jag tänkte på att ni har ju Jason naken väldigt ofta och det vill jag också ha med min tjej.. Men hur gör ni för att inte få kiss och bajs överallt??
    Keep up the god work!! Älskar din blogg!
    Kram Erika

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, förstår <3 mådde också dåligt under graviditeten <3 Vi får kiss och bajs typ överallt haha 😉 så vi har inga mirakeltips! Vi tvättar bara ofta och mycket. Sedan brukar vi försöka lägga en handduk under 🙂 KRAM och tack för så fina ord underbara du <3

  10. Annie

    Hur gick du till väga för att få en så stor blogg och instagram som du har? Skulle vara så kul med ett sånt inlägg! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja absolut 🙂 har skrivit lite om det tidigare i bloggarkivet men kan försöka skriva mer om det framöver med lite tips osv 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish