Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Och så kom Dexter

Är det intressant att läsa inlägg där jag delar gamla minnen med er? Jag gick igenom gamla bilder för inte så längesedan och fann dessa från när Dexter var helt nykläckt. Vi hämtade honom i Luleå och tog tåget dit och bussen tillbaka. Jag förstår ärligt talat inte vem som ville sälja en hund till oss, vi var liksom 16 och 18 år!? Vi hade inte ens med oss ett koppel när vi kom fram så Dexter fick åka runt i Fs jacka, haha..
Denna svarta lilla vovve har verkligen varit med oss från start. Han bodde med oss i vår första lägenhet på 20kvm och sedan dess har han hängt med genom livet. Älskade Dexter!
12570841_10208434214474254_1042577501_n
Supergamla bilder från när han var mini. I augusti i år blir han fyra år. Helt sjukt vad tiden går. 

Kommentarer

  1. Malin / Frekvent

    Fina Dexter! Jag har ju själv en liten Dexter! 🙂
    Hur ser du på att just KÖPA djur från ”uppfödare” nu när du är äldre? Själv så skulle jag aldrig vilja stödja någon form av avel och därför endast adoptera.
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen ellerhur. Jaaa han är så söt er lilla Dexter! 🙂 Nej, nu när jag är äldre och har ”läst på” mer så skulle jag aldrig köpa en hund. Adoptera är grejen! Kram!

  2. Jessica

    Hej Gabriella,
    Kul inlägg. Vad för ras är Dexter?
    Jag och min sambo är sugna på att skaffa hund och är lite kluvna i vilken ras vi ska välja. Vi vill gärna ha en sällskapshund som är i bra storlek (inte för stor). Ingen av oss har haft hund tidigare och de flesta vi pratar med tycker att det bara är hinder med djur. Vi ser tvärtom på det, att man få så mycket tillbaka. Såklart det kan bli begränsningar ibland, men det får man ta. Vad tycker du? Har det påverkat er mycket?
    Med vänlig hälsning,
    Jessica

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kul att du gillar det 🙂 han är en dvärgpudel/prazsky krysarik! 🙂 Oj, jag har ingen koll på det där med raser. Våra vovvar är blandisar bägge två 🙂 Ingen av dom har någonsin varit sjuk eller haft något problem. Det är väldigt mycket hinder med hundar och man kan inte vara borta hemifrån länge,man måste hela tiden ha koll på mat/vatten,man kan inte resa utan SÅ mycket planering,dom måste ut ofta, motionera mycket osv. Men ja! Jag tycker att det är SÅ värt det. Dom är som bebisar för mig och jag älskar dom av hela hjärtat. Men ska jag vara ärlig så har det självklart påverkat oss mycket. Det är riktigt mycket ”extrajobb” i vardagen. För vår del har det dock varit värt det alla dagar i veckan. STOR kram och lycka till <3

  3. Olivia

    14 år när vi var för att hämta smilla, de var så sjukt olika som valpar. Tror smilla var den enda släthåriga, när hon kom över halvåret/året började ruffset komma. Så söt lilla Dexter

  4. Sandra - Bf 27/2-16 och tvåbarnsmamma

    Jag skaffade min hund som 17 åring och jag kan tänka lite som du, vem ville sälja till en så ung person egentligen men jag är så tacksam att jag fick göra det. Hon fick vara med om en hel del med, när jag skaffade pojkvän, när jag tog studenten, egen lägenhet, plussade och var mitt stöd under värkarbetet!
    Dom är verkligen helt underbara dom fyrbenta <3

  5. Fanny - 21 årig morsa

    Aww sötnosen! Min J köpte en hund till mig när jag var 14, han mötte upp dem på en tågstation och då var han 15 år. Hur kan någon sälja en hund till någon så?! Haha men det var ren och skär lycka, nu är min vovve 8 år gammal. <3

  6. sanna

    Hej hej!
    Tänkte bara om du hade nåt bra tips på en födelsedagspresent till min kompis som fyller år? Ni har sjukt lika smak och stil på det mesta och jag har en helt annan så har svårt att hitta nånting. Eller om du har tips på nån webshop? Är dessutom mammaledig så har typ inga cash så det måste vara billigt:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh! inwhite4you.se har SÅ fina saker! Annars skulle jag kika på Åhléns eller Indiska och köpa fina koppar (brukar finnas billiga och fina) och något lyxigt té och god choklad. Sen finns det ju rätt billiga kit med bra produkter för kroppen som känns sådär lite vardagslyxiga på The Body Shop eller Rituals! 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish