Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra saker om oss

– Jag och F avslutar nästan alltid varandras meningar eller säger samma sak exakt samtidigt. Vi har också ”roliga” ord som vi använder i vår relation som förmodligen ingen annan skulle förstå.
– Jason har ju många olika miner och ansiktsuttryck och en av dom ledsna uttrycken som han gör kallar vi för ”flodhäst-läppen”. Han ser nämligen ut som en liten sådan när han gör den grimasen, haha. Den är så söt så att hela hjärtat smälter och man svämmar över av kärlek.
– Det är alltid F som har ansvaret för att ta med sig plånbok när vi är ute och shoppar, ska handla mat osv. Inget vi har pratat om någonsin! Det har bara fallit sig naturligt. En gång så hade han glömt sin plånbok och vi hade precis kommit fram till MAXI. Jag var galet nära på att bli irriterad när det slog mig att jag fasiken aldrig har med mig min plånbok! Det är liksom en oskriven regel i vår relation av någon anledning. Att han har med sig plånboken och betalar. Detsamma gäller nycklar. Det är alltid han som har med det!
– Vi införskaffade en eltandborste och F blev helt frälst medan jag vägrade testa. Efter ungefär två månader (jag är envis, haha) så ”råkade” jag använda den och herregud så bra den är! Nu använder vi den båda två och har var sin borste till själva skaftet. Jag går även runt och predikar om hur fantastisk den är efter varje tandborstning och F bara skrattar åt mig, hehe.
12584164_10208466952132675_1121448048_n
En lite smått misslyckad bild på oss, haha. Ville inte lägga upp den först men lite får man ju bjuda på 😉

Kommentarer

  1. Anne

    Här är det också ALLTID killen som har med sig plånbok (jag äger inte ens en plånbok, tar jag bara mitt kort om jag ska iväg ensam). Och ALLTID han som betalar och jag som packar varorna. Det är liksom en oskriven lag i vårt förhållande att det är så! Samma sak med nycklarna.. Det är ju praktiskt att ha det så när man ändå 99% av gångerna åker iväg tillsammans. Varför släpa på två plånböcker och två nyckelknippor liksom? 🙂

  2. m

    Vi kör också samma bar där att vår bank inte ville göra ett gemensamt konto till oss. ( bleb jätte sur) Så vi har två olika konton men kör fortfarande gemensam ekonomi. Ibland dras det från mitt kort och ibland från hans. Men vi har den grundregeln hemma att om man är gift och delar säng då delar man på ekonomi också!
    Kram

  3. Elin Nilsson

    Jag älskar din blogg! Helt ärlig & en fantastisk syn på föräldraskspet!
    Är själv nybliven mamma till en liten Vilma & njuter av varje sekund
    Hade en fantastisk förlossning & vill som stödperson/doula hjälpa andra föräldrar vid detta magiska ögonblick!
    Finns på instagram Din_doula
    Ha en fin vecka!

  4. Kajsa

    Jag och min sambo har också ”roliga”, interna ord som vi brukar använda rätt ofta utanför hemmet också och vi har märkt att vi fått konstiga blickar när vi använt oss av dem, haha! Och i vårt förhållande är det tvärtom med plånbok och nycklar, han glömmer nästan alltid så om jag inte har med mig så blir det sura miner och en biltur hem igen för att hämta haha!

  5. MM

    Det där var ju en alldeles perfekt bild ju ❤ så fin familj! Och roligt att läsa din blogg. Beundrar att du hinner med med en liten prins. Kram fina du

  6. Lina

    Samma hemma här – maken har börsen med alla sina kort i PLUS mitt bankkort. Och han har nycklarna. Inget vi har diskuterat om utan det har bara fallit sig naturligt. Eller ja… Hehe… Kan ju vara så att en viss Jag slarvar bort allt konstant och får alltid leta mina saker innan vi ska gå; mobil, kort, nycklar. Så det blir lugnast för alla om han har sakerna. Haha!

  7. Victoria - mamma till Lionel och bloggare

    Här är det också killen som alltid har med sig plånbok och nycklar när vi är ute haha och jag var exakt likadan när det gäller eltandborsten, vi kör också på samma fast byter borstar ;D sen tänkte jag faktiskt på att ni avslutar varandras meningar haha när jag titta på er gravid vecka för vecka, så fina ni är 😀

  8. Amanda

    Min sambo och jag ska också börja med gemensam ekonomi nu. Dock nästan hel, vi kör ett konto som vi sätter in lika mycket på som går till hushållet. Sedan har vi kvar olika mycket, eftersom vi har olika inkomster 🙂

  9. Carolina

    Hej fina du!
    Älskar din blogg så mycket, undrar bara vart tröjan är köpt? Den är dö snygg! Ha en toppen söndagskväll!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul! När då?? Han är ju typ aldrig i stan? Kanske när han åkte till och från jobbet då haha 🙂 kraam fina du

  10. Rebecka

    Hej fina Gabriella! Ville bara kika in här och säga att jag verkligen älskar din blogg, vet inte hur många gånger jag klickar mig hit om dagarna haha 🙂 sen vill jag också säga att din familj verkar vara helt underbar, blir nästan lite avundsjuk ibland.. + du inspirerar mig dagligen! 🙂 kram och ha en superbra kväll!

  11. Elin

    Haha så är det i mitt förhållande också. Det är alltid killen som har med sig plånboken, och aldrig jag,haha. Undra varför det blir så.? Det är ingenting jag tänkt på heller 😛 Ha en fortsatt fin dag , fina du! =)

  12. Malin Dahlberg | @frekvent

    Här hemma är det också alltid Fredrik som har haft med sig nycklarna, men efter lite tjat från hans sida har jag insett att det är bra att jag också har med mina utifall han tappar sina eller någon av oss behöver åka hem innan den andra.

  13. Michaela

    Åh så rolig läsning 🙂 Eltandborste är och förblir världens bästa uppfinning:)
    Kika gärna in hos mig i mitt lilla krypin. Välkommen till min blogg;)
    ✔Rock By Sweden – Mina favoriter
    ✔Dagens planer +Bohemian Lifestyle
    ✔Blodsjägarna – Boktips
    ✔Livets baksida
    ✔Känslan av tomhet
    ✔Jag är en människa med känslor, ingen jävla filbunke som kan ta vad som helst!
    nouw.com/Nordengrim

  14. Mikaela

    Nu blev jag förvirrad, menar du att du aldrig betalar med dina pengar för mat och kläder? Vad gör ni med dina pengar? Ni har väl någon uppdelning? Tack för en bra blogg 🙂

  15. Eloise Olsson

    Jag undrar vems pengar ni betalar med om det alltid är F´s plånbok som är med? Har ni gemensam ekonomi där alla era pengar går in till samma konton, och att ni båda har kort till kontona men att det är F som har plånboken med?
    kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish