Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Forum

Jag har ju himla tur som driver en av Sveriges största bloggar. Om jag behöver hjälp med något, behöver tips, tankar och idéer så kan jag alltid vända mig utåt mot er och fråga. Ni är som ett levande google och besitter massor av kunskap och erfarenheter. Ni gör mig klokare varje dag och det är jag tacksam för! Alla har dock inte den möjligheten och jag vet själv hur jobbigt det är att googla allt man undrar och funderar kring.
En av er läsare kommenterade något för inte så längesedan som fick mig att tänka till och fundera. Hon skrev att hon inte har en stor blogg eller instagram men att hon är nybliven mamma och SÅ gärna hade önskat att få prata av sig, diskutera och bolla tankar med andra mammor. Att läsa runt på nätet var såklart kul men att få den där direktkontakten hade hon önskat. Då slog det mig! Kan vi inte köra igång ett litet forum här inne på bloggen en gång i månaden!? Eller kanske oftare om det blir populärt?! =) Ni får i ett inlägg lämna en fråga eller ett ämne som ni vill prata om och sedan väljer jag ut ett av ämnena/frågorna och lyfter det i ett eget inlägg. För er blir det sedan fritt att dela tankar, diskutera och bolla fram och tillbaka i kommentarsfältet. Och personen som ställde frågan får svar från alla håll och kanter. =) Vad tror ni om detta? Förstår ni hur jag menar eller skrev jag lite otydligt? SÅ svårt att förklara exakt vad jag menar men hoppas ni förstod! =) Kram!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Rebecka

    Tycker de är en toppenidé! Lite som Stina-lee har ett ”bikt”inlägg där alla får skriva om något som man vill lätta på. Oerhört många som ger bra feedback till varandra.
    Älskar när okända människor peppar varandra!
    Så tycker absolut du ska satsa på de.
    Hoppas du får en fin dag <3

  2. Profilbild
    Millie

    Åh de röstar jag för 😀 så himla rolig idé!
    Du är ju så påhittig! Jag blir ju bara gladare för varje gång jag kikar in här, du är så mån om dina läsare å inte minst en underbar människa, jag är så glad när jag vet att de finns såna som dig i detta land som har en så otroligt fin personlighet, dom växer inte på träd direkt.
    Det bästa är ju också att du är en av få som är en sån klippa och att vi får följa med i ditt liv. Förstår att folk som känner sig nere å ledsna går in å läser din blogg, du får ju alla på ett topp humör 😀 efter jag började läsa din blogg har jag läst tusen andra bloggar men aldrig fastnat för en ända känns de som.. Jag känner liksom att din blogg är tillräcklig för mig, jag får ut något av att läsa de du skriver å man kan inte annat en att fastna.
    Oj nu blev de väldigt långt här haha! Kramar till dig <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul!! 🙂 Jaa, jag bryr mig SÅ mycket om alla som läser!! 🙂 ALLTSÅ TACK för så himla fina ord!! Värmer verkligen rakt in i hjärtat. Kommer att kunna leva länge på din kommentar. TUSEN Kramar och ha en helt underbar dag <3

  3. Profilbild
    Hanna Watson - gift i Kanada

    Visst är det fantastiskt att internet gör att man kan få kontakt med så mycket vänner och för tips och råd och hjälp och information. Vad gjorde vi innan internet liksom? Jag träffade min man på nätet också så jag är lite extra tacksam för det haha

  4. Profilbild
    Sara

    Tycker det låter som en jättebra idé. Bara det kan hållas god ton och att ingen trycker ner någon annan. Vet att du inte tolererar det och att du har mycket bra kommentarsfält. Tyvärr tycker jag att vissa mammor är vääääldigt duktiga på att lägga sig i andras mammors liv. Som sagt en toppen idé

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad glad jag blir! 🙂 Självklart tolereras inga hårda ord eller elakheter! Det är ett stort NEJ på sådant här inne på min blogg (precis som du skrev). KRAM <3

  5. Profilbild
    Malin

    Hej! Det finns ett konto vid namn ”Familygoalz” på instagram som har använt bilder på ditt barn och på dig. Tänkte du ville veta det om du inte har godkänt det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish