Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Nicecream

Tänkte ge er världens lättaste, godaste och nyttigaste recept. Mixa banan och frysta jordgubbar (jag köper dom svenska jordgubbarna i lösvikt från Finneröjda). Toppa med färska bär och servera. KLART! =)
12512039_10208360914681805_1978783293_n12498833_10208360914561802_1674624409_n
Otroligt gott är det! Och gör sig fint på bild. Är förresten så glad över att det fortfarande säljs så fina färska bär i butikerna.

Kommentarer

  1. Hanna

    Vi hade massa infrusen banan och har länge funderat på att göra nicecream. Men eftersom man hela tiden glömmer av saker och ting så fick jag en liten påminnelse igår 🙂 Åt det till frukost idag, så gott!
    Tack för en fantastisk blogg <3
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Muuums så gott!! 🙂 ja, det är lätt att glömma 😉 Men tack själv för så fina ord underbara du, kram <3

  2. Krista

    Tycker det är så omständligt att mixa med mixerstav, fastnar stora bitar i den så man får stanna hela tiden och peta ut dem. Funderar på att köpa en matberedare med mixer. Vad använder ni?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      SÅ SJUKT! Såg att dom stoppat lösen på bloggen nu men ska ändå anmäla och kontakta nouw. Tack för att du sa till, kram <3

  3. Jungfrumamma

    Såg av slumpen föregående som kommenterat gällande vaccin. Blev nyfiken, jag har ju gett mina tre killar vartenda vaccin som går att ta…. får liksom lite panik när jag ser att andra har invändningar mot det, borde jag tänkt en gång till tänker jag?! Tänker att jag tagit fel beslut typ 🙁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har läst boken: Vaccinationer: Risker och skador, läst runt och pratat med nära och kära. Vi kommer inte att vaccinera vår kille som det ser ut idag. Jag är övertygad om att alla föräldrar gör det som dom känner är det bästa valet för just deras barn <3 kram

  4. Jungfrumamma

    Mm va gott det ser ut! Jag brukar göra liknande fast typ frozen yoghurt med frysta bär. Finns det nåt bättre än typ hallon och jordgubbar!? 🙂
    Jättefin bild! Kul att få inspiration, måste prova detta recept snarast!
    Kram fina du!

  5. Isabelle

    Hej! Detta har ju ingenting med inlägget att göra men jag undrar om ni tagit något beslut ännu gällande vaccination på Jason?
    Vi har en son som är 4 månader nu. Jag var skeptisk redan inför 3 månaders vaccinet men pga att jag inte var påläst lät vi det göras. Vår son reagerade samma kväll med oavbrutet gråt och vi fick uppfattningen att det var ungefär som att hela hans kropp gjorde ont! Han mådde dåligt ungefär 2 dagar efteråt. Det var en fruktansvärd upplevelse och jag gruvar och gruvar mig inför nästa.. Det har fått mig att fundera och söka, vad är det egentligen man injicerar och är det verkligen så nödvändigt?
    Vi står i valet och kvalet om vi kommer fullfölja vaccinprogrammet. Jag skulle väldigt väldigt gärna läsa om hur ni tänker kring detta! Det är ju en sanslöst svår fråga..
    Kram och tack för en fin blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi kommer inte att vaccinera. Jag kan varmt rekommendera boken: Vaccinationer: Risker och Skador. Jag har läst på otroligt mycket under hela graviditeten och även nu efteråt och de har även F. Vi har valt baserat på all kunskap vi skaffat att inte vaccinera. Jag är övertygad om att alla föräldrar gör det som dom känner är bäst för deras barn så alla är vi olika. Men det är valet vi har gjort för vår son. KRAM fina du <3 Och hoppas ni kommer fram till ett bra beslut.

      1. Frida

        Isabelle du behöver inte vara orolig, det är mer vanligt än ovanligt att barn reagerar på vaccin. Våran son har fått lite feber och ont i benet där sprutan har suttit vilket inte är så konstigt iom att man får den i muskeln. Han fick en alvedon och då mådde han bättre. Kroppen reagerar på vaccinet för att skapa ett framtida skydd. Våran son fyller 1 år nu i januari och ska få sin tredje spruta nu i veckan. Han är en frisk och go kille. Alla föräldrar blir oroliga när deras barn blir sjuka. Men en reaktion på vaccinet är inte farligt för friska barn, inte i närheten så farligt som sjukdomarna vi vaccinerar emot. Hoppas du blev lite lugnare alla gör det som vi känner är det bästa för våra små sen gör vi lite olika ibland.

    2. Elin

      Hej! Jag förstår att vaccinering kan kännas läskigt, och självklart blir man rädd som förälder när ens barn mår dåligt. Alla får självklart välja som de vill, men jag känner ändå att jag vill skriva om fördelarna med vaccinering, eftersom de enligt mig är betydligt fler än nackdelarna.
      Vaccinering är mycket bättre än att riskera att ett barn drabbas av någon av alla de farliga sjukdomar som vi vaccinerar mot (difteri, stelkramp, polio, mässling, röda hund mm.). Det går lätt att gå in på barnvaccinationsprogrammet och sedan googla på de sjukdomar som nämns där, det är inga sjukdomar som man önskar sitt barn.
      Det är viktigt att alla/en stor andel av befolkningen vaccinerar sig. Genom att göra detta kan man utrota ett virus som då får svårt att sprida sig (om endast få individer är mottagliga), väljer en stor andel av befolkningen däremot att inte vaccinera sig riskerar obehagliga sjukdomar att åter få fäste hos de små. Detta har bland annat skett i Tyskland nu, där barnvaccinationen minskat och mässling åter fått fäste. (Går att googla på)
      Hoppas att ni inte tar illa vid er, jag ville bara ge min syn av saken och sen får alla som sagt välja det som de finner bäst för sina barn!
      P.S Din blogg Gabriella är för övrigt jättebra och dina inlägg är väldigt inspirerande, riktigt roligt att läsa varje gång! Kramar!

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Tar absolut inte illa upp fina du! 🙂 Alla är vi olika och väljer olika för våra barn. Enligt oss väger nackdelarna över och därför har vi valt att inte vaccinera medan någon annan kanske bara ser fördelar med vaccin. Alla är olika! Bra att det är frivilligt så att man kan få välja själv utifrån det 🙂 KRAM och tack för så otroligt fina ord. Hoppas du får en underbar kväll! <3

          1. Gabriella Joss
            gabriellajoss

            Vi känner att nackdelarna överväger fördelarna. Har dock inget emot folk som väljer att vaccinera. Det är fritt val. Alla gör vi olika och att inte vaccinera känns bäst för oss båda.

  6. Evelina

    Mums! Jag gör ofta smoothies till frukost och då ingår ofta just banan och frysta gubbar, sedan kiwi och annat passande som finns hemma, men har aldrig tänkt på att enbart köra det som glass, ska testa:) förresten så grattis till ert barn och välkommen hem till Umeå igen! Hamnade på din blogg genom någon annan blogg och insåg efter en kort stund att jag kände igen dig och din man eftersom jag städade som extraknäck på W när ni gick där! Jag fick också barn 2015, en Hedvig som nu är 7 mån. Ett bra år att föda barn på eller hur?☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men mums!! 🙂 ja, gör det! Det är SÅ gott! 🙂 MEN VA!? Så kul 🙂 Världen är så himla liten! Stoooort grattis <3 Jaa, det är det verkligen! 🙂 KRAM fina du och tack för att du kommenterade <3

  7. ellinor

    Jag brukar mixa ihop frysta hallon med grädde! Jätte gott! Man kan säkert göra det med annan mjölk om man inte äter grädde! Är inte så insatt hehe ☺ska testa Nice cream för det lät jätte gott

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish