Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Bästa torrschampot

12357979_10208165615079437_760349408_n
Vill tipsa er om detta underbara torrschampo som kommer från Maria Nila. Jag använder ju i princip bara deras grejer till håret då dom är veganska, svenskproducerade och doftar magiskt.  Har testat många torrschampon och detta har blivit min favorit. Ni finner den stora flaskan HÄR och den lilla HÄR (adlinks).

Kommentarer

  1. Profilbild
    Cilla

    Hej, det skrivs ju så mycket om att i stort sett allt ska vara parfymfritt av flera skäl när man har en liten bebis. Hur gör ni hemma hos er med tex tvättmedel, shampoo, krämer osv? Håller på att byta ut en del produkter här hemma just nu mot parfymfritt, men vill ju samtidigt ha lite roliga produkter för det att det är fritt från typ allt 🙂 Undrar också om och i så fall hur många gånger ni tvättar nya kläder å andra textilier till Jason? Kram till er fina lilla familj <3 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag är inte så noga med det och tvättar hans kläder i samma tvättmedel som våra egna! 🙂 använder dock inte sköljmedel längre både för hans skull och för min egna då jag på grund av alla amningshormoner blivit rätt känslig mot starka dofter (älskade sköljmedel förr). Jag använder även mycket tvättmedel från Washologi (googla) då dom känns snällare än vanliga tvättmedel i butik 🙂 mina egna produkter i duschen har jag kvar precis som vanligt och likaså alla andra produkter jag använder 🙂 dom innehåller parfym! Jason tvättar vi bara med vatten 🙂 vi tvättar alltid nya kläder och textiler innan vi använder dom både till oss själva och honom 🙂 kram <3

  2. Profilbild
    Marissa Almqvist

    Kollade nu igen klickar jag på lilla är det 250 ml för 219 kr och klickar jag på stora är det också 250 ml för 219 kr så tror du råkat länka till samma produkt 2 gånger på Lyko.

  3. Profilbild
    Sandra

    Ja fullkorn älskar deras hår produkter. Å de är tack vare dig, hade aldrig tidigare sett märket förut.. Skulle du inte kunna låta fjodor gästblogga nångång? kanske hur han upplever dig som mamma, o hur han tycker att du har förändras. Men även hur du tycker han har förändrats sen han blev pappa?
    Massa kramar

  4. Profilbild
    Marissa Almqvist

    Är det samma pris på båda? Kikade och såg samma pris. Hur använder man torrschampoot ovh blir det verkligen rent?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Om du klickar på länkarna så ser du både pris och instruktioner! 🙂 konstigt att det var samma pris! Det var det inte när jag beställde! Den stora bör ju kosta mer 🙂 Håret blir inte rent men det ser ju fräschare ut av torrschampoo! 🙂 kram

  5. Profilbild
    Susanna

    Tack för tipset, har också testat massa olika och tycker Löwengrips torrshampo är bra och luktar gott, MEN jag bli såå torr i hårbotten. Upplever du att det blir så med Maria Nila’s också? Ha en fin dag!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish