Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka och hemgång

Hej fina ni!
Hoppas allt är bra med er. Idag blir sista dagen i Umeå för vår del och vi har bestämt oss för att börja rulla mot Göteborg redan imorgon på morgonen. Tydligen ska det bli ”storm” och massor av snö i södra Sverige mot slutet av veckan och det känns skönt att redan befinna sig hemma då så att F slipper köra bil genom det hela. Finns inget värre än att vara i trafiken när det är sådant väder! Denna gång känns det inte lika jobbigt att krama familjen hejdå. Vi ses ju trots allt snart igen och då kommer vi återigen att finnas i samma stad. Är så otroligt tacksam för att allt har löst sig så smidigt med den kommande flytten.
Här har vi annars en SÅ glad kille. Han skrattar och ler om vartannat och gör massor med nya och roliga ljud. Världen är en sådan spännande plats för honom med så mycket nytt att upptäcka. Så mycket färger och former, ljus och ljud. Älskar att följa hans utveckling och se honom lära och finna nya föremål att lära känna. Han får mer och mer kontroll över sina rörelser också trots att dom fortfarande är ganska ryckiga! Tänkte skriva ett lite längre inlägg om hans utveckling i eftermiddag så kika in då om ni är intresserade. =)
Idag ska vi packa och bara vara. Jag tänkte passa på att umgås med mina syskon som är lediga från skolan även idag.
Kram på er!
12442951_10208325882806030_658593355_n
Mys mer världens bästa mini. Måste verkligen tvätta håret idag, haha. Det är flottigt och står åt alla håll. Men inte alla gånger man hinner med det. 😉
12476198_10208325882526023_1992614327_n
Igår åt vi bönpasta med quornfärs som vi stekte ihop med zucchini, majs och tomater. Kryddade med spiskummin, franska örter, salt och peppar och hällde över lite, lite imat. Tog fem minuter och var gott! =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Väder Göteborg

    Väder Göteborg- Minskad molnighet och kallt
    Mycket moln, men tidvis någon lucka i molntäcket. Från sena eftermiddagen uppklarning med början i norr. Imorgon mest klart och allmänt 10-15 minusgrader. Vid kusten tidvis mer moln och då mildare. Vind omkring nord, imorgon ostlig vind.

  2. Profilbild
    Olivia

    Måste bara säga att jag blivit på inspirerad av dina matlagningstips sen jag flyttade hemifrån! Äter inte vegitariskt men tycker det är såå gott med alla grönsaker och har tagit lite tips från dig! Idag tog jag bara vad jag hade hemma och skar massor med morötter och champinjoner och stekte i salt peppar och aromat. Hade i cous cous i stekpannan, lite mer aromat och cayennepeppar. Sist hade jag i lite soja och matlagninggrädde! Såå gott och går så snabbt! Tack för inspiration!:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh vad kul! !:) Tack för att du skrev det! 🙂 Blir hur glad som helst att du hittat lite inspo! 🙂 Lät ju supergott! 🙂 KRAM och tack själv <3 kul att flytta hemifrån förresten! 🙂 Grattis till det egna boendet <3

  3. Profilbild
    Carolina

    Middagen såg riktigt god ut!
    Visst skulle du egentligen stanna i umeå tills ni flyttar dit? För mig att du skrev i ett inlägg att F och din far skulle hämta grejor med lastbil medans du är kvar i umeå.
    Ville ni istället åka hem tilsammans igen en sista gång istället? kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, vi åker tillbaka till GBG alla tillsammans och åker sedan upp i slutet av månaden igen 🙂 DÅ stannar jag kvar och F åker ner med min pappa, kram! 🙂

  4. Profilbild
    Sandra

    Ni är så fina hela familjen 🙂 hur lång är Jason nu och vad väger han? Spännande att följa hans utveckling.. Behöver inte svara om det känns för personligt!
    Bra blogg! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish