Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker som gör mig sur

– Folk som inte flyttar på sig och delar med sig av plats. Nu menar jag såklart inte att man ska krypa in mot väggen om någon går förbi – utan snarare dela med sig av vägen men går på eller ta ett steg åt sidan om man ser att någon vill komma förbi eller är påväg mot en. Kommer ihåg när jag var gravid och gick åt motsatta håll som en man som gick på samma väg. Han tog upp hela vägen och slog i mig med armbågen när han passerade. Nej fy för sådana människor!
– När man är SÅ sugen på något och det är slut i butik. För inte allt för längesedan var jag döööösugen på lussebullar och när jag väl kom fram till ICA så fanns inte en enda. Snacka om antiklimax.
– Näthat. Det värsta jag vet är vuxna som mobbar andra vuxna över nätet. Särskilt dom som faktiskt är föräldrar. Inte så konstigt att så många barn blir mobbare. Nej, sprid kärlek istället. Ett vänligt ord på internet (eller givetvis i ”verkliga livet” också) kan göra med än vad man tror. =)
– Hunger! Jag blir himla tjurig när jag är hungrig. Lättirriterad, sur och inte alls rolig att vara omkring.
– Att vara blek. Känner jag mig blek så känner jag mig ful. Och känner jag mig ful så kan jag bli lite småsur, haha..
12404506_10208219769513264_431488447_n
Här var jag brun! Och gravid! I mitten av sommaren 2015.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Mar

    Hej Gabbi! Jag har funderat lite kring en sak! 🙂 När jag läser andra bloggar så ser jag ibland att du kommenterar och marknadsför din blogg som att du fortfarande är gravid (det står alltså gravid i texten). Varför gör du det? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Jag kommenterade när jag var gravid också, namnet har sparats när jag går in på bloggen och jag har inte orkat ändra, kram 🙂

  2. Profilbild
    Alva

    Ja visst är det irriterande när folk står i vägen, eller helt plötsligt stannar till när man går bakom och det är massa människor runt om kring och man inte kommer förbi utan måste stå och vänta. Som på Ullared tex. Hoppas ditt år har börjat bra och att du får ett fortsatt bra år, kram!

  3. Profilbild
    Jungfrumamma

    Va fin du är Gabriella, som skriver så! Håller med dig, vuxna som mobbar, fy… varför gör man så och precis som du säger, vad ska det bli av barnen när vuxna inte ens kan bete sig!? Antagligen är det ond cirkel och de vuxna som gör så har antagligen blivit mobbade själva som barn, om inte av andra barn så av sina föräldrar! Jag tror tyvärr många vuxna /föräldrar kränker sina barn, medvetet eller omedvetet vilket gör att de gör så mot andra sedan för att de är så de lärt sig. Det kan handla så lite som att KONSTANT säga att ”nu är du dum” eller liknande kränkande ord till sitt barn. Tillslut blir det mobbing och spiralen är igång. Det är svårt det där, men att du skriver att du är emot det är riktigt bra! Vi vuxna måste sätta ner foten och visa nolltolerans, för vem ska annars göra det?

  4. Profilbild
    Nora

    Hej!
    Jag kommer med ett önskemål om inlägg, har blivit inspirerad av både dig & dokumentären Cowspiracy till att äta vegetariskt/veganskt, är ju dock som i en djungel när man inte är van! Tycker ni alltid har så olika & goda rätter!
    Så tänkte önska om lite basvaror att ha i kylen/frysen/skafferiet & recept på något gott!
    Om du orkar! 🙂
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad kul!! 🙂 Att bli vego är bland dom bästa valen jag någonsin har gjort! 🙂 Kika under kategorin ”MAT”. Där finns massor med recept!:) Kommer givetvis att dela med mig av fler framöver så håll utkik! 🙂 och kan absolut göra ett sådant inlägg om basvaror också. KRAM och ha en fin dag <3

  5. Profilbild
    MIKAELA

    Hejhejhej!
    Ville bara kika in och för att vara rakt på sak – marknadsföra min bloggis lite! Det är ju så mycket roligare att skriva och anstränga sig ju fler som läser. Jag skriver främst om min viktnedgång, än så länge har jag gått ner 10 av 30kg! Följ gärna med på resan för lite inspo till en hälsosam livsstil. Sen skriver jag dessutom om livet som mediastudent!
    / http://nouw.com/mikaelaandersson

  6. Profilbild
    Fanny - 21 årig morsa

    Att bli tjurig när man är hungrig, det är såå jag. Haha då får man akta sig för mig! Sen är man sig själv efter maten.
    Jag minns att jag bar runt på min son som var 4 dagar gammal i en butik, går i en smal gång för att hämta en sak när en tant med vagn kommer in på samma gång, jag ska precis gå åt vänster för att lämna den gången, men hon trycker sig fram med vagnen så jag pressas in i hyllorna med min lilla son i famnen! Noll respekt. Fy!

  7. Profilbild
    Maria

    Förstår precis det med när folk inte aktar sig. För ett par dagar sen gick jag på trottoaren med min son i vagnen, där kommer 3 personer i bredd som vägra flytta sig när jag mötte dom, men den ena tjejen flytta sig precis innan hon gick in i vagnen men det var sura miner och en djup suck. Förstår inte vad det svåra är? Ska jag behöva gå ut på gatan när jag går med en barnvagn? Är det inte självklart för folk att ha respekt för andra? Tycker det är så tråkigt 🙁

  8. Profilbild
    Sandra

    Tycker det är så svårt att klä sig snyggt nu när man är gravid. Gillade verkligen ditt inlägg om plagg som var amningsvänliga. Du kan inte tipsa om bra kläder att ha under graviditeten?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag kan försöka! 🙂 Jag bodde dock i mina vanliga kläder enda in i dom absolut sista veckorna och efter det var det mjukisar och linne som gällde typ, haha. Men håll utkik så kanske det kommer lite längre fram!:) Håller med om att det är svårt att veta hur man ska klä sig! kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish