Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En sådan där låda..

..Som är fylld med lite allt möjligt! Visst har vi alla en sådan hemma? Hehe.. Här är Jasons ”allt-i-allo-låda” som innehåller allt från filtar till leksaker och flaskor.
12366952_10208179689071278_1019029199_n
Även jag har en sådan här låda i byrån full av småkrafs som jag inte riktigt vet var jag ska stoppa. Ska bli skönt att flytta och få mer förvaring!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ida

    Hej 🙂 Vill bara börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Du verkar vara en underbar person och mamma till Jason! Jag är själv gravid i vecka 13 och tänkte om du kunde länka inlägget där du la upp bra och mindre bra saker som ni handlat till Jason, t.ex. babynestet etc. Har letat som en tok på din blogg och kan inte hitta det. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad du är snäll!! Underbara du, tack <3 STORT grattis! Du har något underbart framför dig!!:) <3 Åh, jag hittar det inte när jag googlar (eftersom min nya blogg-domän är så ny) men den ska ligga bara två/tre veckor bak i arkivet!:) Så testa att trycka på "äldre inlägg" tills det kommer upp. STOR kram och lycka till <3

  2. Profilbild
    eemilialindh

    Visst har vi alla en sådan låda. Men det är nog bara DU som har en sådan organiserad låda. Hos oss är det kaos i varenda byrå

  3. Profilbild
    Anna

    Hej!
    Tycker om din blogg. Det är så roligt att läsa om er vardag, då jag själv fick en son i augusti. Har ni hunnit skapa några nattningsrutiner än för er fina Jason? Hur brukar ni göra.
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du!! <3 Åh, grattis till din prins! 🙂 Nej, vi har inte så tydliga rutiner! 🙂 Vi somnar fortfarande olika tider varje kväll och han lägger sig samtidigt som mig och F 🙂 Det vi ALLTID gör när det är läggdags är dock att han och jag kryper ner bredvid varandra och jag liggammar honom tills han somnar! 🙂 Funkar alltid och han blir sååå trött av det 😉 KRAM fina du <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish