Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kompisar

12358022_10208145778303530_2041906027_n
..I form av gosedjur! Detta är några av djuren som Jason har samlat på sig hittills. Några av dom är ju som ni kanske ser snuttisar. Så himla mysiga! Hoppas han ska uppskatta dom när han blir lite äldre. Nu i jul fick han ännu några fler mjukdjur som inte syns på bild + att vi har beställt hem några till hans nya rum. Visar upp allt längre fram. Letar också runt efter ett riiiktigt stort mjukdjur! Hade varit en sådan fin och gosig inredningsdetalj i nya lägenheten. Har ni några tips?

Kommentarer

  1. Monica

    Kolla på nalleriet.se dom har mycket mysigt, bl a värmenallar som man värmer i mikron och mycket annat smått och gott!!!

  2. Sanna Sätragård

    Vill tipsa om jättesöta personliga kaniner! finns mycket annat fint på denna sida också! Tycker de är fint med barnets namn på skorna! rofa.se

  3. Angelica

    Ikeas gosedjur är helt underbara faktiskt Billy fick precis en isbjörn därifrån av min mamma som är galen i mjukisdjur. Sen har vi en stor leopard och Elefanen är också supermysig

  4. Frida

    Våran dotter är bara 6 dagar yngre än eran son 🙂 Det är så himla roligt att följa eran vardag både här och på Instagram, tack för att du delar med dig!

  5. Sanna

    Hej!
    Geggamojas superstora Doddi,den är typ 1.50 hög,ekologisk och gjord på deras tygrester,finns i blågrönt!Finaste nallen,hade den som skyltning i min barnklädesaffär!

  6. Amanda

    Ulrika (ullis från PH) hade köpt en gigantisk nalle till Wille, minns inte måtten men finns bild på den på hennes instagram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish