Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Kommer ni ihåg?

Bjuder på lite tillbakablickar på gamla inlägg! Kommer ni ihåg några av dom? =)
– När jag skrev att vi precis hade fått reda på något stort. Många av er gissade att jag var gravid redan då – HÄR. Sen blev jag lite arg på er läsare HÄR, haha..
HÄR gick jag ut med graviditeten och HÄR delade jag med mig av rädslor och tankar.
HÄR skrev jag ner lite tankar om ekonomi.
HÄR sa jag ifrån till alla ”du borde inte”-människor.
– F svarade på era frågor, HÄR
– Hade minskade fosterrörelser HÄR
– Tio saker/hemlisar ni inte visste om vårt förhållande HÄR och tre saker till HÄR.
– Mina bästa spartips HÄR
– Tankar kring komjölk och att utesluta den i den mån som går HÄR
– Ett graviditets-inlägg HÄR
– Ett inlägg som jag skrev när förlossningen hade dragit igång – HÄR.
HÄR hittar du fler roliga inlägg.
10942816-10205711589090321-643548324-n
Här var jag preggo i typ första veckan. Hade ingen aning om vad som väntade mig! På bilden hade jag precis tagit in på hotell med min bästis och vi hade druckit drinkar och var lite småfulla, haha.. Tror jag hann dricka alkohol som gravid tre gånger innan jag plussade (i vecka 5). 

Kommentarer

  1. Wilma

    Ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. Har följt den i runt två år tror jag, och den är verkligen min favoritblogg av alla jag läser!
    Har läst din blogg när jag mått extremt dåligt och den har gett mig hopp då! Jag blir alltid glad, peppad och inspirerad av din blogg.
    Jag är just nu demivegetarian, men planerar att bli vegetarian snart, det tack vare dig.
    Världens bästa bloggare! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fina, fina du!! TACK <3 du gjorde verkligen min morgon med dina fina ord. Kommer att kunna leva länge på dom! <3 Och så roligt att du ska bli helt vegetarian! 🙂 det är det bästa valet jag någonsin har gjort. STOR kram och återigen tack för allt det fina du skrev. <3

  2. Maria

    Hej! Har nyligen hittat till din blogg, och älskar att läsa dina underbara inlägg! Kan relatera till så mycket. Läste precis det inlägget om när du gick ut med din graviditet. Och att ni hade försökt i 1,5 år utan resultat, för att sedan lägga det åt sidan, och vips så blev du gravid. Jag och min pojkvän (tillsammans i 5 år, sedan vi var 17) slutade med preventivmedel april -15. Trodde att jag skulle bli gravid med en gång, det är ju så man tänkt sig. Haft problem att få igång allt efter p piller stopp. Är fortfarande inte gravid… Tyvärr så tar detta upp all min tid och tankar. Har du några tips på att få en och sluta tänka (tvångsmässigt haha) på bebis och graviditet? <3 känns som om det är biologiskt, hela mig bara skriker bebis. PS. Er son är helt underbart söt!! Får en inte att längta mindre precis 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Tack snälla för så fina ord <3 Blir så otroligt glad verkligen. Nej, alltså egentligen inte.. Jag var SÅ ledsen och bestämde mig flera gånger för att "inte bry mig" men det gjorde jag ju ändå! Tills en dag (efter SÅ lång tid) när jag verkligen blev så leds att jag bara sket i det helt. Orkade liksom inte bry mig mer och släppte det. Fyllde livet med massor av annat. Träning var något som gjorde gott för mig så det kan jag rekommendera! Förstår din längtan<3 det kommer när det är menat! Jag lovar! Oroa dig inte och njuuut av livet! Snart har du ditt plus på stickan. STOR kram och tack för så fina ord återigen! <3

    2. Theresé

      Här är en till som förstår din längtan. Vi slutade med p-medel -11 efter att min bm sa att det kan ta upp till 1 år innan ”apparaten” fungerar som den ska igen. Blev sen inte gravid fören 2014. Många tårar och dumma jävla negativa stickor senare. Jag var också såå fixerad på att bli gravid, förmodligen blockade jag mig själv av stressen att inte ”lyckas”. Men 2014 hände så himla mycket annat, ny lägenhet att renovera, bröllop att planera och tog examen och började jobba. Vi bestämde att söka hjälp efter bröllopet när allt lugnat ner sig lite. Alla nya projekt tog upp mina tankar och plötsligt blev jag så trött och kunde inte Förstå varför. Så ett tips som kan funka är att hitta ett projekt att dyka ner i. Är det inte biologiskt så löser det sig själv så småningom. Jag håller tummarna för dig. Kramar en till som vet hur det känns.

  3. Elin

    Asså Gabriella jag måste bara säga hur cool jag tycker du är! Läst din blogg länge och följt dig på instagram och jag totalt älskar dig! Blir glad av dina blogginlägg och din instagram!!
    Du är min STORA FÖREBILD!!

  4. Mio

    Hej! Jag har suttit och kikat igenom en del av dina gamla inlägg, himla kul! Jag måste säga att jag tokgillar din blogg, du skriver så klokt och bra, dina bilder är superfina och man blir glad och varm i hjärtat när man ser er tillsammans på bilderna. Det här är absolut min favoritblogg. Kram!

  5. Frida

    Hej! jag undrar bara en grej, i början av ditt och Fs förhållande kom det då en period där ni bråkade lite mer? jag är tillsammans med en kille nu och vi har vart tillsammans i ungefär ett år, men nu på sista tiden har vi börjat bli lite mer osams än innan, i början bråkade vi aldrig men nu på sista tiden händer de allt mer och jag kan även känna ibland att han inte känner samma sak för mig längre som för ett halvår sen(kan även vara mina egna hjärnspöken som håller på) det jag vill komma till är, känner du igen dig i det här eller tycker du att det låter fel(om du förstår va jag menar) älskar din blogg btw, läser den minst 2/3 ggr om dagen haha, Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det går ju alltid upp och ner i perioder och vi har bråkat mer eller mindre i perioder. Det har hört till för vår del 🙂 Vi båda tycker det är rätt skönt att bråka och rensa luften och sedan bli sams igen <3 jag har dock aldrig varit orolig på att han inte känner samma sak längre.. tycker att du ska prata med din kille! ärlighet varar längst och det är så viktigt att kunna kommunicera med varandra för att hålla ihop. Underbara du, tack snälla för så fina ord!! <3 du anar inte hur glad jag blir!! <3 STOR kram och god fortsättning 🙂 Och lycka till med allt <3

  6. Ronja

    Alltså åh va tiden går fort, har följt dig ganska länge, våren på 2014 i alla fall och det är så kul att se dig och F bli en liten familj och göra det som känns rätt för er, blir så glad över att allt går bra för er, var så kul att följa dig medans du var gravid, och när ni skulle flytta till Göteborg, var även väldigt roligt att få läsa om din träning. Man blir så glad när man klickar in här , och inspirerad! (och vissa gånger blir man SÅ avundsjuk haha) Du och F verkar så himla fina, såna där människor man gärna vill vara vän med. Ska bli så kul att få läsa om eran flytt tillbaka till Umeå och om Jasons utveckling 🙂 Massa kramar till er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina, fina du!! Du lämnar alltid så otroligt fina ord efter dig. TACK underbara du!! <3 Betyder hur mycket som helst för mig!! STOR kram och tack för en sådan fin kommentar som värmde hela hjärtat <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish