Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Till barnrummet

Projekt barnrum ska bli SÅ roligt och jag har massor med tankar och idéer kring hur det ska se ut och vara. Jag vill skapa en mysig plats där man kan leka men även där man kan finna sinnesro. Att plocka bort leksaker ska gå lätt och smidigt, därför blir förvaring A och O. Mysig belysning och genomgående grå/beige/vita nyanser med inslag av lite starkare och lekfulla färger.
Skärmavbild 2015-12-27 kl. 00.06.29
Detta klickades hem idag. Väggkrokarna var bara för gulliga, haha. Och hyllorna tänkte jag spika upp ovanför varandra så att det blir som en ”dubbelhylla”. Tänkte först köpa en stringhylla (typ DENNA – adlink) men den blir lite mer som en dekoration istället för att faktiskt fylla en funktion då den är så smal. Hyllorna jag beställde nu är istället lite djupare och man kan ställa lite allt möjligt på dom och inte bara småsaker. 

Kommentarer

  1. Sara

    Har en well. kind of weird-funny question for you. Okey so you’re ready?
    Vad skulle du göra om du var ute och såg ett fan av dig komma fram och fråga om hen fick hålla Jason. Personen var ett stort fan av din blogg och ville verkligen hålla om Jason. Hur skulle du reagera och vad skulle du säga 🙂
    Sista frågan: vilka litar du på som barnvakt för Jason? skulle de kunna vara en vän till dig eller bara familjemedlemmar.
    Älskar dig pussss

  2. Jennie

    Har du aldrig samarbete med butiker så man kan få nån rabattkod? Vet att du skriver ut ibland ang det samarbete men aldrig nån kod till läsarna. Tänkte som köpbarnvagn.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish