Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När jag var liten..

Jag ville bli polis. Mest för att killarna på förskolan sa att tjejer inte kunde bli det. Ville även bli rockstjärna och kalla mig för G-grym, haha. Kommer ihåg att jag tyckte att det var ett klockrent artistnamn 😉
Jag älskade att klä ut mig och skådespela. Gick även i teater under längre tid.
Jag började läsa och skriva när jag var fyra/fem år. Brukade läsa massor för vår golden retriever Boy som satt och lyssnade snällt.
Jag hade ett gameboy (googla om ni inte vet vad det är, haha) som jag älskade. Min lillebror hade ett likadant i annan färg och vi sparade alltid pengar för att kunna köpa spel till det.
Jag hade en sköldpadda som hette ”Äppelbettan”. Fick henne/honom/den (!?) i julklapp av mamma. Brukade bygga ”hinderbanor” åt sköldpaddan som den var totalt ointresserad av, haha.
Jag ville ha 12 barn. Brukade bygga ett hus i The Sims där jag flyttade in med alla dessa barn, haha.
Jag var kär i Ron Weasly från Harry Potter. Älskade dom filmerna i överlag och kunde se dom om och om igen. Läste även böckerna.
Jag älskade att vara hos min mormor. Blev alltid bortskämd där med massor av god mat, fika och tv-tittande, haha.
12404131_10208219855035402_1053377250_n
Grimaser som vanligt 😉 Men ja, hellre ful med flit än försöka se fin ut och misslyckas..
12388279_10208219848675243_792234303_n
Och toppen jag har på mig är jag helt kär i! Från Gina Triot. Så fint material och fin färg också för den delen. 

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Åh vilken rolig lista 🙂 tycker det ska bli så spännande att se vad min lilla dotter kommer ha för intressen och drömmar när hon växer upp antar att du känner likadant med Jason <3
    Toppen från Gina var superfin på dig! 🙂

  2. Johanna

    Jättefin topp! Haha åh Harry Potter, underbara böcker och filmer. Älskar dem lika mycket nu som när jag var yngre (är 22 nu) =D Haha!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish